Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan telepítsem fel a wifit?

Hogyan telepítsem fel a wifit?

Figyelt kérdés

A gépem a wifit látja, csatlakozik hozzá, viszont a wifi a nethez már nem....hogyan csináljam meg, hogy jó legyen

(windows 7)

2011. júl. 2. 12:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha laptopod van akkor a gyártó oldaláról töltsd le a wlan driver-t, ja és töröld le azt ami fent van most a gépeden.
2011. júl. 2. 12:27
 2/14 A kérdező kommentje:
felmentem az oldalra, megtaláltam ami elvileg kell nekem, rákattintottam, de csak a letöltésvezérlőt töltötte le...ha arra rákattintok, akkor meg azt írja, hogy nincs kiválasztott file
2011. júl. 2. 12:40
 3/14 A kérdező kommentje:
na akkor lenne még egy kis gondom....a rendszer 32 bit-es viszont a letölthetők között csak 64-es van...ilyenkor mi van?
2011. júl. 2. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:

" A gépem a wifit látja, csatlakozik hozzá, viszont a wifi a nethez már nem "

Nekem ebből az jön le,hogy a gépeddel nincs semmi gond,szerintem ne is tölts le rá semmit.

Hanem a routert állítsd be.

írd meg milyen a ruti,milyen a neted ,és segítünk

2011. júl. 2. 13:42
 5/14 A kérdező kommentje:

router Tp-link WR740N

a net? mármint? ADSL

2011. júl. 2. 14:16
 6/14 A kérdező kommentje:
egyébként a router telepítője is azt írja (az utolsó lépésnél persze), hogy a router beállítását nézzem meg...de mit azon belül?
2011. júl. 2. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:

itt egy kis segítség a routerhez :

[link]

2011. júl. 2. 14:49
 8/14 A kérdező kommentje:
na igen, most az automatikus ip cím kereséssel szórakozok, de nem megy
2011. júl. 2. 15:00
 9/14 A kérdező kommentje:
na tehát, eljutottam addig, hogy végigcsináltam végre a telepítőt (jelszó elírás volt a hiba), sikeresen felrakta...ha a routerbe bedugom a net kábelt, akkor van netem....egyébként nincs
2011. júl. 2. 16:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Félsiker,már csak a wifit kell beállítanod.

Először a routerben engedélyezd ,majd a gépeden.

2011. júl. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!