Csináltam egy új Facebookot és ezt irja ki?
Figyelt kérdés
Máté, lépj be roselynsro@freemail.hu címedhez tartozó fiókodba a regisztrációs folyamat befejezéséhez.
Belépek de semmi e-mail-t nem küldtek nekem...
És a Cset ablak se tölt be nekem csak azt irja hpgy "betöltés"
2012. febr. 4. 12:16
1/5 anonim válasza:
Várj még egy kicsit. Nekem is pár órára rá küldte.
2/5 A kérdező kommentje:
remélem jó lesz mert az előző facem is elromlott... -.-
2012. febr. 4. 12:27
3/5 anonim válasza:
Hogy tud elromlani?
Mi az, hogy "elromlott"...
Nem valószínű, hogy a facebookban volt a hiba.
Amúgy meg lassan jönnek a levelek, mert elég sok felhasználó van. A Chat is hasonló okol miatt tölt lassan.
4/5 A kérdező kommentje:
már rájöttem mi volt a hiba a Chrome bebugosodott egy facebook alkalmazás miatt... aztán jött hogy elfelejtettem a jelszavam és csináltam újat xD de most za a bajom hogy nem küldik a e-mailemre a megerősítést és ezért nemtudok se chat se üzenetet irni... és már ugy ideje lenne hogy elküldjék 7 órája várok arra a kib*szott levélre... -.-
2012. febr. 4. 14:35
5/5 anonim válasza:
Hmm, most látom freemail cím.
Akkor várj még.
A freemail sz*r. Van, hogy csak napok múlva érkezik meg 1-1 levél oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!