Hogyan készítünk képernyőmentést?
Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot. Régebben sikerült, de most valahogy nem reagál az a billentyűzet. :)
Meg van nyitva egy képernyő amiről szeretnék mentést készíteni. Úgy tudom, hogy megkell nyomni egyszerre a Ctrl gombot a Prt Scr gombbal. Ezután megnyitok pl. egy paint programot, és oda Ctrl+V gomb. Valamit én csinálok rosszul?
Nem a Scroll Lock-ot nyomom. Higgyétek el. Oké kezdem feladni. Esküszöm nem megy:S
Megcsináltam semmi. :)
Tehát említettem ezt a 3 gombot. Ez felett található 3 db kis fényecske. Az első jelöli azt, hogy a Num Lock be van-e kapcsolva.Értelemszerűen ha világít akkor bevan kapcsolva A második jelölné azt, ha csupa nagy betűre váltok. Na és a 3. kis lápa kivillan ha benyomom a Prt Scr gombot. Ha megnyomom újra akkor elalszik a fény! :)
ezt írtam régebben. Ezzel mi van? erre nem érkezett válasz. Higgyétek el, hogy ha benyomom csak simán a Prt Scr gombot akkor a fény kigyullad, ha megnyomom újra akkor elalszik! :) Ennek mi szerepe lehet?
A scroll-lock ot nyomkodod azért alszik ki a lámpa...
Valamikor az idők mélyén valaki leejtette a klaviatúrát. Kiesett belőle pár gomb. A Printscreen a BALRA nyíl felett található, (elvileg) az alábbi sorrendben - (balról jobbra) Printscreen, Scroll-lock, Pause/Break a három felső gomb. A háromból a bal szélső a printscreen. Ha jó helyen van, akkor belefolyt valami, és rövidzár van a három gombnál. Klaviatúra csere.
:)) Higgyétek el, hogy nem a Scroll Lockot nyomom!!
Mint már írtam nekem a sorrend a következő: Bal gomb: Pause Brek, középen van nekem: a Prt Scr SysRq, jobb oldalt pedig a: Scroll Lock
Higgyétek el, hogy ha megnyomom a Prt Scr gombot akkor felvillan a lámpa, ha megnyomom újra akkor meg elalszik. :)
Már szerintem is a billentyűzettel van gond, mondom ismerem ezt a képernyőmentést, szoktam alkalmazni, több tipusú gépen is és eddig nem okozott gondot. Úgy látszik ezen a gépen/billenyzűzeten igen!
Azért köszönöm a segítséget! Ment mindenkinek a zöld kezecske! :)
Azt a mindenit! :) Segített az egyik válaszadó. Valóban felvan cserélve a billentyűzetem. Ennek értelmében megnyomtam a bal elsőt (nálam a pause break gomb) és láss csodát működik!! az istenit de bosszantó! :)
hát nehéz szülés volt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!