Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan készítünk képernyőmentést?

Hogyan készítünk képernyőmentést?

Figyelt kérdés

Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot. Régebben sikerült, de most valahogy nem reagál az a billentyűzet. :)

Meg van nyitva egy képernyő amiről szeretnék mentést készíteni. Úgy tudom, hogy megkell nyomni egyszerre a Ctrl gombot a Prt Scr gombbal. Ezután megnyitok pl. egy paint programot, és oda Ctrl+V gomb. Valamit én csinálok rosszul?

2012. febr. 3. 16:55
1 2
 1/19 lindmayer ***** válasza:

így működik, elvileg

kipróbáltam, és tényleg

2012. febr. 3. 16:57
 2/19 A kérdező kommentje:
pedig nekem nem működik :( régebben nekem is működött, de most nem :( nő vagyok, így nézzétek el nekem a kérdést, de nem lehet hogy valamit be kell állítani ilyenkor?
2012. febr. 3. 17:00
 3/19 anonim válasza:

ha van a billentyűdön olyan gomb h FN akkor egyszerre kell őket benyomni.

FN+PRT SCR aztán paint és beillesztés.

2012. febr. 3. 17:03
 4/19 A kérdező kommentje:
te jóóó ég velem van a baj:( hggyétek el, hogy ezt csinálom. Van ilyen Fn billyntyűzetem is, de semmi :( illetve nem Fn billyentyűzetem van, hanem a space gomb mellett balra van 3 gomb, és a középsőn egy kis zászlószerű van. Úgy tudom az az Fn gonb igaz? :S
2012. febr. 3. 17:07
 5/19 anonim válasza:
nem :) az fn az olyan h rá van írva :)
2012. febr. 3. 17:07
 6/19 lindmayer ***** válasza:

nem az a windows gomb

az fn gomb a laptopokon van

akkor csak szimplán Prt Scr gombot nyomd le, és utána a beillesztést

ha nem megy akkor valószínű, hogy a billentyűzeten az a gomb nem működik

2012. febr. 3. 17:09
 7/19 A kérdező kommentje:
:) Akkor nekem olyan nincs. :) most tényleg! Áhh megőrülök. Ne nézzetek totál marhának, de akkor olyan gombom nincs :(
2012. febr. 3. 17:09
 8/19 A kérdező kommentje:

na csak jelzem akkor hogy fent van 3 gombom.

első: "Pause-Break

mellette középső: Prt Scr.SysRq

harmadik:Scroll-Lock

Ez így okés? Nektek is ez van? :)

2012. febr. 3. 17:11
 9/19 A kérdező kommentje:
Tehát említettem ezt a 3 gombot. Ez felett található 3 db kis fényecske. Az első jelöli azt, hogy a Num Lock be van-e kapcsolva.Értelemszerűen ha világít akkor bevan kapcsolva A második jelölné azt, ha csupa nagy betűre váltok. Na és a 3. kis lápa kivillan ha benyomom a Prt Scr gombot. Ha megnyomom újra akkor elalszik a fény! :)
2012. febr. 3. 17:16
 10/19 anonim ***** válasza:

ne haragudjatok rá,mert lehet,hogy amúgy meg egy csodaszép szőke nő,hosszú combokkal

:))

2012. febr. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!