Miért lassul be a WiFi kb fél óra után?
Figyelt kérdés
A vezetékes internet az 'anyaszámítógépen' stabilan gyors. Ha laptopról csatlakozok wifire, akkor is szépen megy minden. Ha a mobiltelefonommal (SonyEricsson Xperia Ray) csatlakozok, fél óra múlva belassul a wifim. De nem csak a telefonon, hanem már a laptopon és más eszközön is. Ha ki- és bekapcsolom a wifi routert, akkor újra gyors a net. Mindig újra kell indítanom, amikor belassult hogy jó legyen. Hozzáfűznék még annyit, hogy amikor eléri a wifi azt a fázist, hogy nagyon lassú lesz, azt követően pár perc múlva átlép abba, hogy folyamatosan meg-megszakad.2012. febr. 3. 14:43
21/22 A kérdező kommentje:
Azt írja ki, hogy Putty fatal error, connection refused. Na de nem gond, mert tegnap óta megy így is és még 1x sem dobott le, a sebessége is megfelelő. Köszönöm a segítséget, sokat segítettél! :)
2012. febr. 5. 22:28
22/22 anonim válasza:
Hű! Mintha a klónom lennél, el is gondolkodtam nem e én írtam a kérdést :-)
Telefon, router ugyanaz
Hibajelenség is tökugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!