Miért van az, hogy amelyik WiFi hálózatokra már csatlakoztam régen, azokat most nem találja a laptop, hiába van hatókörön belül?
Egy laptopról van szó, itthon két wifi hálózat van, de pár napja 643743623 wifi hálózatot megtalál a laptop, csak ezt a kettőt nem. Mi lehet a gond?
-Nem vagyok fogyatékos, működik mindkét hálózat, a többi gépen és telefonokon is
-Be van kapcsolva a laptop, és a wifi is.
Minden be van dugva, be van kapcsolva, világít, működik, énekel és fütyörészik... Egyedül a két hálózatot nem találja. Aki tud valami ötletet adni hogy reseteljem a wifi hálózatokat laptopon vagy valamit azt szivesen meghallgatom. köszi.
Kapcsold be a laptopon a wifit. Fn+valami..
Nem vagy fogyatékos, de valami mégsincs bekapcsolva..
Ebből, amit méltóztattál ide a gyk-ra leírni, és hogy a szavaidat idézzem "b+", nem derül ki hogy a két wifi honnan jön egyáltalán. Hány gép van, mit kellene látni a laposnak stb.. ennek a "643743623 wifi hálózatot megtalál"-nak az égvilágon semmi értelme.
Ja és bocs, de nem az úristen vagyok. Én is kínlódtam már hasonlóval. Általában a vírusirtó zavart be. Nálam. De te nagyon okos vagy, majd megoldod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!