Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy amelyik...

Miért van az, hogy amelyik WiFi hálózatokra már csatlakoztam régen, azokat most nem találja a laptop, hiába van hatókörön belül?

Figyelt kérdés

Egy laptopról van szó, itthon két wifi hálózat van, de pár napja 643743623 wifi hálózatot megtalál a laptop, csak ezt a kettőt nem. Mi lehet a gond?

-Nem vagyok fogyatékos, működik mindkét hálózat, a többi gépen és telefonokon is

-Be van kapcsolva a laptop, és a wifi is.

Minden be van dugva, be van kapcsolva, világít, működik, énekel és fütyörészik... Egyedül a két hálózatot nem találja. Aki tud valami ötletet adni hogy reseteljem a wifi hálózatokat laptopon vagy valamit azt szivesen meghallgatom. köszi.

2012. febr. 2. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Kapcsold be a laptopon a wifit. Fn+valami..

Nem vagy fogyatékos, de valami mégsincs bekapcsolva..

2012. febr. 2. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Úristen b@szdmeg.... minden hálózatot megtalál csak kettőt nem... mégis csak te vagy a fogyatékos ... kapcsoljam be a wifit.... szerinted nics bekapcsolva??? úristen mért kellett ide írnod? agyhalott
2012. febr. 2. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
bocs de ezzel rohadtul nem segítettél hanem csak felb@sztad az agyam........ nem értelmi fogyatékos vagyok, hanem olyan hiba elé kerültem amit még életembe nem hallottam...
2012. febr. 2. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebből, amit méltóztattál ide a gyk-ra leírni, és hogy a szavaidat idézzem "b+", nem derül ki hogy a két wifi honnan jön egyáltalán. Hány gép van, mit kellene látni a laposnak stb.. ennek a "643743623 wifi hálózatot megtalál"-nak az égvilágon semmi értelme.

Ja és bocs, de nem az úristen vagyok. Én is kínlódtam már hasonlóval. Általában a vírusirtó zavart be. Nálam. De te nagyon okos vagy, majd megoldod magad.

2012. febr. 2. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
nem nem oldom meg ezért kértem értelmes... ÉRTELMES segítséget.... megmondtam hogy nem vagyok fogyatékos, minden be van kapcsolva, eddig ment... összesen két darab wifi háló volt elmentve ismert hálózatnak és pont azt a kettőt nem látja... 8éve programozó vagyok, úgyhogy az ilyen "nézd meg hogy be van e dugva" szintű válaszok inkább hátráltatnak mint segítenek... ilyen hibát még életembe nem láttam, amúgy is nemrég óta foglalkozok win7-tel előtte linux volt az én asztalom..
2012. febr. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!