Hol találok a gépemhez internet drivereket? Bővebben lent.
A számítógépemhez kellenének internet driverek, amiket ugye újratelepítés után kell feltenni, hogy tudjak netezni. Tudom, a Google a barátom,de nem szeretném elrontani, vagy rosszat letölteni, mert legutóbb is a szerelőnek kellett megcsinálnia. Valami rendszer jellemzőknél nézett valamit, ahol az internetnél sárga kérdőjelek voltak. Állítólag a Fujitsu hivatalos oldaláról le lehet tölteni, de én nem találtam.A számítógépem neve/típusa: Fujitsu Siemens Computers YKAM165684
Előre is köszönöm a segítséget!
Menjj fel erre az oldalra:
A lap tetején a "Product search by Serial-/Identnumber"-hez írd be hogy YKAM165684 majd kattints a "Continue"-ra
Ki választod melyik Windows-ra kell driver,majd alistában a LAN pontban megtalálod és le is töltheted.
Egyébként ha nem lett cserélve Gigabit Ethernet SK-9521-van benne,ezt kell leszedned hozzá.
Második válaszoló: Ezek a lehetőségeket adta ki:
Gigabit Ethernet Driver for Windows XP and Server 2003
Gigabit Ethernet Driver for Windows XP and Server 2003
Syskonnect Gigabit Ethernet Driver
Próbáld az elsőt Gigabit Ethernet Driver for Windows XP and Server 2003 az-az újabb verzió (10.15.5.3
08.06.2007) már ami az oldalon van.A többi régebbi verzió.
Úgy néz ki hogy manuálisan kell telepíteni
Az eszközelőben (ahol az a sok sárga kérdőjel van) keresd meg az "Ethernet Controllert".Majd kattints rá duplán és válaszd a driver frissítést és helynek ad meg azt ahol ezek a fájlok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!