Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetnéék" netceleb? "

Hogyan lehetnéék" netceleb? "

Figyelt kérdés
Én itt arra gondolok,hogy olyan ismerőseim vannak,akiknek kb fél perc alatt 20 lájk össze jön egy frissen feltöltött képre..ez most a barátain múlik? Én nekem könyörögni kell a barátaimnak ,hogy lájk már a képem :DD
2012. febr. 1. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
rakd ki a csöcsöd
2012. febr. 1. 18:11
 2/11 A kérdező kommentje:
thx :"D de azéé csak ribanc lennék ;)
2012. febr. 1. 18:12
 3/11 Argloss ***** válasza:
100%
Vagy fizetsz érte, vagy olyan üresfejű barátokat keresel, akik bármit, bármikor belájkolnak. Esetleg megpróbálhatsz érdekes is lenni, na nem mintha a like-nak olyan nagy értéke lenne ilyen szempontból...
2012. febr. 1. 18:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen,valóban nincs értéke,de mégis jobb érzés.. :) ÉS úgymond SIKER érzés lenne ha nem kéne megkérni senkit h lájk pls :DD
2012. febr. 1. 18:14
 5/11 pagan ***** válasza:
100%
elég elkeserítő hogy egyeseknek pusztán csak ennyi problémájuk akad:SS,rémes....
2012. febr. 1. 18:15
 6/11 A kérdező kommentje:
higyjétek el nem csak ennyi problémám van.. de 5 igaz barát elvesztése elég szar.nem fogok többet vele foglalkozni .:(
2012. febr. 1. 18:16
 7/11 Argloss ***** válasza:

Az igazán jó barátok nem vesznek csak úgy el.

Egyébként nem gondolom, hogy annyira jó dolog lenne lájk celebnek lenni. Az én ismerőseim között legalábbis ezeknek az embereknek eléggé felszínes kapcsolataik vannak és bizonyos szinten nehéz is őket hosszú távon elviselni... A like csak egy gombnyomás, sokkal többet ér egy olyan barát aki meg is hallgatja az embert...

Amúgy a LIKE mesterek is kéregetnek like-ot, meg bejelölnek mindenkit a képükön, hogy lájkolják őket. Szóval ha neked ez tényleg sikerélmény, akkor hajrá...

2012. febr. 1. 18:31
 8/11 A kérdező kommentje:
van benne valami,de elveszítettem őket..ma megláttam a téren elkezdtem sírni..de ezvan..:)) amm meg jó ha van pár lájk..xd
2012. febr. 2. 17:43
 9/11 anonim válasza:
Akkor nem voltak igaz barátok. Ezt én is átéltem. Onnantól, hogy leszarod, mit gondolnak rólad, lesznek igazi barátaid is, akik lehet, hogy nem lájkolják a képedet, de tetszeni fog nekik, vagy ha mégsem, őszintén megmondják, mert ilyen egy igazi barát, aki őszinte! Ne azon múljon a jó közérzeted, hogy lájkolják-e a képeidet, vagy sem! hülyeség... pláne, ha kéred őket erre, az még gázabb, elég szánalmasnak tűnne, ha valaki rám írna, hogy ugyan lájkoljam már be...
2012. febr. 2. 22:28
 10/11 anonim válasza:
Előző vagyok még, zárójeles megjegyzés: könyörgöm, tanulj meg helyesen írni! alapvető helyesírási tény, hogy a "hogy" előtt mindig vessző van, és kérlek azt a három betűt nehéz leírni a "h" után?? és az "ammmm" ugyanolyan hosszú, mintha azt írnád, hogy "amúgy"... ne légy ilyen lusta, kérlekszépen, ezt olyan rossz látni!
2012. febr. 2. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!