Hogy lehet visszaállítani egy elrejtett eseményt a facebook-on (az új idővonalon)?
Figyelt kérdés
Véletlenül arra kattintottam, hogy elrejtés úgyhogy most eltűnt amit az egyik ismerősöm postolt az idővonalamra. Ha az értesítéseknél rámegyek, hogy "XY megosztott valamit az idővonaladon" akkor megjelenik nekem, de egyébként nincs az üzifalon :/ Valaki tudna segíteni?2012. febr. 2. 10:46
1/1 kisvuk29 válasza:
Próbáld meg,hogy ha rámész az értesítésre ott lehet-e kezdeni vele valamit.(Én nekem is csak 3 hónapja van nem világos még minden funkció.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!