Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valahogy be lehet állítani,...

Ha valahogy be lehet állítani, hogy az én netbookomon ne működjön a Facebook (csak a FB, a többi oldal működik), azt hogyan lehet visszaállítani?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi az oka, de sanda gyanúm szerint apám keze lehet a dologban: tegnap és ma is 22:16-kor a FB felmondta a szolgálatot, ha megnyitom az oldalt, úgy csinál mintha nem lenne internetkapcsolatom, miközben minden más gyönyörűen működik. Wifi van itthon, és az én gépemhez biztosan nem nyúlt senki, ezt be lehet állítani valahogy másik gépről? Hogyan tudnám visszaállítani? Légyszi segítsetek,csak lassan és kíméletesen, hogy fel is fogjam. Köszi:) (L/19)
2012. jan. 25. 22:47
 1/5 Argloss ***** válasza:

Ha a gépedhez biztosan nem nyúlt, akkor a routeren is beállítható ilyen korlátozás.

Amennyiben nem tudod a router jelszavát, akkor visszaállíthatod gyári értékekre. Ekkor a korlátozás is eltűnik a többi beállítással együtt. Ez akkor kellemetlen, ha nem ismered az internetetekhez szükséges beállításokat, mert akkor bizony sehol se lesz internet...

2012. jan. 25. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem tudom :D nem tudok én erről semmit. Hol kell egyáltalán ezt beállítani? Asztali gépen? És azon belül? Mert ha igen, akkor holnap megnézem, hogy mit tudok tenni, csak azt se tudom hol keressem.
2012. jan. 25. 23:09
 3/5 Argloss ***** válasza:

A router az az antennás cucc, ami a wifi jeleket sugározza. Azon szokott lenni reset gomb, ami nullázza az egészet.

Alapbeállításon akár a te netbookodról is állítgathatod, a böngészőbe kell beírnod a címét. Ez routertől és beállításoktól függően eltérő lehet, de meg lehet nézni a gépen is, ha tudod, hogy hol lehet megnézni az internet beállításokat a gépen... (pl.: TP Link roter alapból 192.168.1.1 címen elérhető)

Ha nem igazán értesz hozzá, és a google használata sem megy túl jól, akkor viszont nem igazán fog menni a dolog.

Itt egy leírás egy router beállításához:

[link]

2012. jan. 25. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
De, azért vmennyire megy a dolog, csak ilyet még pont nem csináltam, de megküzdök vele. Köszi szépen a segítséget! :)
2012. jan. 25. 23:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, találtam neten egy programot ami az ilyen dolgokat kikerüli! :)))
2012. jan. 26. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!