Miért nem jó a 0. facebook?
Elvileg akik T-mobilosok, tehát 30asok azok a 0.facebookot ingyen érhetik el. Igaz én nem nagyon értek ehhez, ezért is kérek segítséget, hogy nekem miért nem jó. Tehát megkaptam az sms-t, a facebook oldalra írtam be a számom ahogy megvan ott adva. Telefonon keresztül rá is kattintottam a linkre, de azt írja ki, hogy sikertelen kapcsolódás. Tölt egy kicsit majd ezt írja ki. Mi lehet a probléma?
Az fontos, hogy ingyenes legyen a szolgáltatás, mert előfizetéses vagyok.
Egyébként nem wifis, androidos telefon, mert hallottam olyat, hogy az alkalmazás szívta le a pénzt a telefonról így lemondta az illető a netet.
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Ha nincs semmilyen internetszolgáltatás aktiválva a telefonon, akkor semmilyen oldal nem jön be. A NET START ingyenes (adatforgalom után fizetsz csak más oldal elérésekor), de azt is aktiválni kell.
1430: +NETSTART
mobilinternet menüpont
Igen.
Más csomag előfizetés azt jelenti, hogy havi X összegért Y MB adatforgalmat le tudsz netezni. A net start azt jelenti, hogy havidíj nélkül tudsz netezni, de az adatforgalom után fizetsz, ami 13ft/10 kB (ezt annyit jelent, ha a net start csomagot használva te letöltesz egy 5MB-os zeneszámot, akkor fizetned kell utána a szolgáltatónak 6656 forintot). A facebook zero viszont ingyenes, mert csak szöveges tartalmat töltesz be, ami nem generál nagy adatforgalmat egy kép, video, vagy hanganyaghoz képest. Ha ugyanitt nem a facebook zerot használod, hanem a mobil facebookot, akkor ott már nem csak szöveges tartalom van, így minden 10kB letöltése után 13 forintot kell fizetni.
Bocsi most jutottam géphez, hátha még itt vagy. Megcsináltam amit mondtál, sms-ben a NETSTART-ot erre azt írta ki, hogy Az előfizetésével Ön nem jogosult a szolgáltatás igénybevételére.
Úgy látszik ez sehogysem fog össze jönni nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!