Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jó a 0. facebook?

Miért nem jó a 0. facebook?

Figyelt kérdés

Elvileg akik T-mobilosok, tehát 30asok azok a 0.facebookot ingyen érhetik el. Igaz én nem nagyon értek ehhez, ezért is kérek segítséget, hogy nekem miért nem jó. Tehát megkaptam az sms-t, a facebook oldalra írtam be a számom ahogy megvan ott adva. Telefonon keresztül rá is kattintottam a linkre, de azt írja ki, hogy sikertelen kapcsolódás. Tölt egy kicsit majd ezt írja ki. Mi lehet a probléma?

Az fontos, hogy ingyenes legyen a szolgáltatás, mert előfizetéses vagyok.

Egyébként nem wifis, androidos telefon, mert hallottam olyat, hogy az alkalmazás szívta le a pénzt a telefonról így lemondta az illető a netet.

Köszönöm szépen a segítségeteket.

2012. jan. 31. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmilyen internetszolgáltatás aktiválva a telefonon, akkor semmilyen oldal nem jön be. A NET START ingyenes (adatforgalom után fizetsz csak más oldal elérésekor), de azt is aktiválni kell.

1430: +NETSTART

[link]

mobilinternet menüpont

2012. jan. 31. 17:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, akkor ezt a NET START csomagot ha leszedem erről a linkről amit küldtél, akkor automatikusan aktiválom az egészet? És ez sem kerül semmibe, mint ahogy látom oda is van írva. Ez által lesz jó a 0.facebook, ami szintén nem kerül semmibe, viszont ezzel a NET START csomaggal ha aktiválva van akkor pénzért is tudok netezni a telefonomon?
2012. jan. 31. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Más csomag előfizetés azt jelenti, hogy havi X összegért Y MB adatforgalmat le tudsz netezni. A net start azt jelenti, hogy havidíj nélkül tudsz netezni, de az adatforgalom után fizetsz, ami 13ft/10 kB (ezt annyit jelent, ha a net start csomagot használva te letöltesz egy 5MB-os zeneszámot, akkor fizetned kell utána a szolgáltatónak 6656 forintot). A facebook zero viszont ingyenes, mert csak szöveges tartalmat töltesz be, ami nem generál nagy adatforgalmat egy kép, video, vagy hanganyaghoz képest. Ha ugyanitt nem a facebook zerot használod, hanem a mobil facebookot, akkor ott már nem csak szöveges tartalom van, így minden 10kB letöltése után 13 forintot kell fizetni.

2012. jan. 31. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsi most jutottam géphez, hátha még itt vagy. Megcsináltam amit mondtál, sms-ben a NETSTART-ot erre azt írta ki, hogy Az előfizetésével Ön nem jogosult a szolgáltatás igénybevételére.

Úgy látszik ez sehogysem fog össze jönni nekem...

2012. jan. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!