Miért van az, hogy folyamatosan törölnek az emberek a facebookról? (többi lent)
Már lassan egy fél éve van fb-om és azt vettem észre, hogy időnként letöröl valaki. Szoktam figyelni az ismerőseim számát és gyakran azt látom, hogy 1-2 ismerőssel kevesebb van, mint előtte. Ez alatt a közel fél év alatt legalább 30 ember letörölt. Már nagyon zavar ez.
Megjegyzem, hogy az ismerőseimmel jóban vagyok. Valakit jobban ismerek, valakit nem annyira, de velük sincs bajom. Nem vagyok haragban senkivel, nem bántottam meg őket semmivel, így nem is lenne okuk letörölni engem. De ha letörölnek, akkor biztos megvan rá az ok...
Van ötletetek, hogy mi lehet ez az ok? Én már több dologra is gondolok. Lehetséges például az, hogy vírusos lett a fb-om és a tudtom nélkül vírusos videókat küldözgetek az ismerősöknek? Vagy feltörte valaki a fb-om és ő szórakozik meg törölgeti az ismerőseimet? Utóbbira azért is gondolok, mert múltkor még volt két ismerősnek jelölésem, amiket nem igazoltam vissza, de nem is utasítottam el, mégis eltűntek.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!
ilyen az élet. ez a való világ..
nem mindig kellünk mindenkinek.
ráadásul ha olyan dolgokat posztolsz az üzenőfaladra amit mások nem kedvelnek akkor előfordul hogy letiltanak/törölnek a maguk listájáról. az állandó felesleges felkérések mindenféle fäszsägokra azt is utálják az emberek többsége.
ha gondoltál vírusra akkor miért nem gondolsz a vírus Írtásra is??? végezz egy vizsgálatot as gépeden sűrgőssen ha erre gondolsz hogy ezért lehet ez.
Az első válaszolónak köszönöm! :) Lefuttattam a vírusirtást, nem talált semmit. Akkor valószínű az lesz, amit írtál.
A másodiknak: Nem arról van szó, hogy összedől a világ... Letöröltek, lesznek majd helyettük másik ismerősök. Csak, ahogy már írtam, az zavar, hogy teljesen ok nélkül teszik. Arra lettem volna kíváncsi, hogy szerintetek miért lehet ez. Törölni viszont nem szeretném magam, mert vannak olyan ismerősök, akikkel csak ott tartom a kapcsolatot.
miért is kellene törölnöd magad... ezt senki se kérte/mondta.
mi lenne ha az emberek törölnék magukat/öngyilkosok lennének ha egy egy ember nem áll velük szóba az utcán....
hamar jó kevesen lennénk.... lehet jobb lenne a világnak??? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!