Kaptam egy ilyen emailt mit csináljak?
Szia, én ritkán ezen az oldalon így ha nem válaszol akkor írj jobb itt: [link] Becenevem ott Melodee Butler Latoria
latobuaon@freemail.hu A linkre kattintva átirányít egy szextárskereső oldalra.
Na most nem tudom ki ez a valaki aki küldte az üzenetet az oldalról ahova átirányít nem találtam semmi leírást és semmi. A gondom az h a barátnőm olvasta az üzenetet és feszültség lett ebből. Én nem ismerek és nem használok ilyen oldalt. Nem tudom h honnan tudják a címem és miért küldenek ilyet. Na most hogy bizonyítsam be h nekem ehhez nincs közöm? Ez nem valami ilyen kamu/átverős oldal ami csak reklámozna vagy valami ilyesmi?
Ez egy hülye körlevélféle baromság. Kaptam már én is hasonlót. Engem már MSN-en is vettek fel olyanok h képnek egy nagy f*sz volt kint, mert küldött valami üzenetet angolul, de nemtudtam lefordítani, csak annyit értettem h vmi szexel kapcsolatos.
Töröld le a francba és ne ijedj meg :)
előző vagyok(10:12-es)
csak nekem más volt a honlap és a név:
"Szia. én ritkán ezen az oldalon, így ha nem válaszol, akkor írj jobb itt : [link] Becenevem ott Margaret"
a feladó neve:Coult Tandra
a feladó magyar mert a freemailre regisztrált!
csak a név kamu!
Angol nyelvű ás Google forditóval írt "magyar" spamok feladói feltört valódi Freemail.hu fiókokat használnak, de nem magyarok. Jellemző a Freemail biztonságára ez az egész.
Ma már "Ildike akart velem egy jót dugni". Lánnyal! Nem vagyok leszbi. Ennyit a spamok hülyeségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!