Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaptam egy ilyen emailt,...

Kaptam egy ilyen emailt, segítene valaki hogy mi lehet ez? (kép lenn)

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy emailt,és nemigazán értem a lényegét,lehet hogy valami kamu email, segitene valaki hogy ez milehet? Angolul vmennyire letudom forditani, de nemértem!

[link]

2009. jún. 8. 16:58
 1/3 anonim válasza:
100%
Nagy valószínű, hogy kamu, mert feltételezem, hogy nem írtál ilyen címre soha az életben. De egy próbát megér, írj vissza az email címre.
2009. jún. 8. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt írja, hogy nyertél egymillió eurot, csak vissza kell írni nekik Július 15-ig blabla.... a lényeg az, hogy egy kamu levél, egy hoax, elég sok ilyen szemét adathalász van az interneten, majd kérik a személyes adataidat is.... aztán jön a sok spam meg miegymás...
2009. jún. 8. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen mail címed van de nyomd is be ha lehet hogy SPAMba tegye..ne vegyél róla tudomást...

Soha...ismétlem SOHA nem fogsz neten nyerni ilyen összeget...egy esetről se tudok,és ha van is ritka mint a fehér holló.

Amúgy meg a netes reklámoknak se dőlj be hogy klikk ide meg oda mert nyersz meg hasonlók.Max trójaival,vírussal meg egyebekkel lesz gazdagabb a géped.

2009. jún. 9. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!