Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Látja a wi-fi hálózat "tulaja"...

Látja a wi-fi hálózat "tulaja", ha rácsatlakozok egy Nintendo DS-sel?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindent lát ami rá van csatlakoztatva...
2012. jan. 27. 17:57
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
A Wi-Fi router webes felületén lehet látni, hogy milyen Wi-Fi kliensek csatlakoznak az adott időben. Illetve abból is sejthető, hogy aktívan villog a WLAN led, mikor épp senki se használja azt a háztartáson belül. De aki olyan bamba, hogy nem védi le a vezeték nélküli hálózatát, az nyilván ezzel sem fog foglalkozni.
2012. jan. 27. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Ahha, értem. Végülis gondolom, nem okozok senkinek sem ezzel elviselhetetlenül hatalmas kárt, mert aligha igényel egy DS olyan nagy sávszélességet, plusz én is csodálkozom, hogy találtam olyan embert, aki nem védeti le a hálózatát.

Igazából kicsit szégyellem magamat miatta, de itthon nekem nem vezetéknélküli hálózatom van, sőt, egyetlen barátomnak/ismerősömnek/családtagomnak sem, és, mint említettem, nem fájlcserélésre vagy egyebekre használom és azt sem több, mint 10 percig.

Köszönöm a válaszokat, ment a kéz!

2012. jan. 27. 18:25
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
Ha otthol van vezetékes neted, akkor te is vehetsz egy Wi-Fi router -t, és akkor nem kell senki nyakán lógnod. 5 eFt körül már jókat kapsz.
2012. jan. 27. 18:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Na, ismételten pirulok...:) Magához a géphez konyítok valamit, de a nethez (és úgy összességében a hálózatokhoz) gyakorlatilag semmit - ez ismét megnyilvánult, azt hiszem... Ezesetben körül fogok nézni, ismételten köszönöm a segítségedet!
2012. jan. 27. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
persze hogy látja,rá megy a DHCP listára és oda lesz írva hogy "NintendoDS" és a mac címe!
2012. jan. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!