Vezetékes hálózat? Hogyan? ><
Sziasztok! Egy ideje nincs sajnos netem. A gép azt írja mikor egy oldalra próbálok felmenni, hogy " A winwows nem észlelt telepített hálózati adaptert"..vaagy valami ilyesmi. Utána néztem a dolognak és elvileg a hálózati adaptert kéne újra telepítenem. Na most az a baj( ha egyáltalán téll. ezt kell csinálni), hogy nem tudom hogy melyik CD az ...Van egy pár a gépemhez. Nem tudna nekem vlki vlmi jellemzést írni róla? mi van ráírva? Kicsi vagy nagy CD-e mert nekem van minden méretben. :/
Váléaszokat elölre is köszi
16/L
Először is USB-vagy ADSL csatlakozású a modem?
a számítógéped hálózati kártyája föl van telepítve?
ha mindez stimmel akkor internet exploler vagy amit használsz beírod a modem vagy router IP címét
és ott tudod a Frimware-t frissíten
Ha asztali gép, akkor az alaplap (motherboard) lemezére van szükség, ha notebook, akkor ahhoz csak egy telepítőlemezt kaptál elméletileg.
Lemez nélkül is újra lehet telepíteni (valószínűleg van is újabb driver, mint a lemezen) ha tudod az alaplap pontos típusát (ha nem,van erre program, amivel meg lehet nézni) vagy a notebook pontos típusát, és a gyártó oldaláról letöltöd.
manapság szinte biztos hogy integrált hálózati kártyád van szóval az alaplap CD-je lesz az.
Olyan túl sok nem lehet pld a videokártya CD-ján valószínüleg szerepel NVIDIA vagy ATI felirat. Nyomtató HP EPSON stb szóval probáld szükíteni a kört
Másik változat
az aida-t felteszed ez megvizsgálja a gépedet milyen alkatrészekből áll itt az alaplap típusát is megtudhatod de akár a hálókártya típusát utána ehhez lehet keresni dirvert akár az interneten is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!