Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vezetékes hálózat? Hogyan? ><

Vezetékes hálózat? Hogyan? ><

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje nincs sajnos netem. A gép azt írja mikor egy oldalra próbálok felmenni, hogy " A winwows nem észlelt telepített hálózati adaptert"..vaagy valami ilyesmi. Utána néztem a dolognak és elvileg a hálózati adaptert kéne újra telepítenem. Na most az a baj( ha egyáltalán téll. ezt kell csinálni), hogy nem tudom hogy melyik CD az ...Van egy pár a gépemhez. Nem tudna nekem vlki vlmi jellemzést írni róla? mi van ráírva? Kicsi vagy nagy CD-e mert nekem van minden méretben. :/

Váléaszokat elölre is köszi

16/L

2012. jan. 27. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is USB-vagy ADSL csatlakozású a modem?

a számítógéped hálózati kártyája föl van telepítve?

ha mindez stimmel akkor internet exploler vagy amit használsz beírod a modem vagy router IP címét

és ott tudod a Frimware-t frissíten

2012. jan. 27. 15:26
 2/4 legendavagyok01 ***** válasza:

Ha asztali gép, akkor az alaplap (motherboard) lemezére van szükség, ha notebook, akkor ahhoz csak egy telepítőlemezt kaptál elméletileg.

Lemez nélkül is újra lehet telepíteni (valószínűleg van is újabb driver, mint a lemezen) ha tudod az alaplap pontos típusát (ha nem,van erre program, amivel meg lehet nézni) vagy a notebook pontos típusát, és a gyártó oldaláról letöltöd.

2012. jan. 27. 15:26
 3/4 Gugu Gabor ***** válasza:

manapság szinte biztos hogy integrált hálózati kártyád van szóval az alaplap CD-je lesz az.

Olyan túl sok nem lehet pld a videokártya CD-ján valószínüleg szerepel NVIDIA vagy ATI felirat. Nyomtató HP EPSON stb szóval probáld szükíteni a kört

Másik változat

[link]

az aida-t felteszed ez megvizsgálja a gépedet milyen alkatrészekből áll itt az alaplap típusát is megtudhatod de akár a hálókártya típusát utána ehhez lehet keresni dirvert akár az interneten is

2012. jan. 27. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Az adatlap CD-jét telepítettem és már működik. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :))
2012. jan. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!