FACEBOOK nem enged be SMS Küldése vezetékes telefonszámra?
Sziasztok van egy saját facebook oldalam és ez alá csináltam egy rajongói oldalt. Megadtam egy vezetékes számot miután mentette az adatokat kiléptetett és amikor be akartam lépni a facebookba akkor a követkető oldal és szöveg jön be ami SMS t akar küldeni.
Please complete a security check
Security checks help keep Facebook trustworthy and free of spam.
Use a phone to verify your account
The phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you'll receive a code that you'll be able to enter on Facebook to verify your account. Your phone number will only be used to verify your account and will not be shared with anyone without your consent.
Enter a phone number
SMS Küldése
Hiába adom meg a mobilom nem történik semmi ráadásul egy idő után kiírja hogy túl sokat próbálkoztam jöjjek vissza később.
Gondolom nem akarja elfogadni a mobilt hisz az nem lett megadva a vezetékesre meg nem tud küldeni SMS t. Mi ilyenkor a teendő
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!