Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ennyi oldalmegjelen...

Hogy lehet ennyi oldalmegjelenítés a blogomnál egy nap alatt?

Figyelt kérdés

Valamit nagyon nem értek. Van két blogom. Az egyiknél szerintem teljesen normális az oldalmegjelenítések száma, tekintve, hogy kb. egy hete írom csak, van eddig öt post, tök normális statisztikai adatok vannak, 14-szer nyitották meg összesen. Ez szerintem normális.

Tegnap nyitottam egy másikat, más témában. De mivel már elég késő volt, nem kezdtem el írni, tehát nulla bejegyzés van még benne. Ma reggel mégis azt látom, hogy 36 oldalmegjelenítés történt, ebből 28 Magyarországról, a többi az USA-ból. Ez mi a fene?

A szolgáltató ugyan az, blogspot.com-os blogról van szó, két külön fiókkal, külön felhasználónévvel. Tehát még csak arról sem lehet szó, hogy akik az előbbit olvasták, azok megnézték a másikat is, mert hát sehol nem jelenik meg, hogy ennek a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz.

Hogy lehet az, hogy míg az egyiknél normális a forgalom, addig a másiknál (nulla tartalom mellett!) ilyen irreális az oldalmegjelenítések száma?

2012. jan. 27. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
pont olyan blogcímet választottál, ami felkeltette a blogvadász BOTok érdeklődését.
2012. jan. 27. 12:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, így már értem. Erre nem is gondoltam.
2012. jan. 27. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!