Miért van az, hogy vaterán bárki eladhat bármilyen dolgot, meghridetheti eredetiként is, holott valszeg hamis?
Például Ray Ban napszemüvegek.
van 2-3 ezer forintért is és azt írják hogy eredeti.
Ez lehetséges?
Ha meg nem az akkor ki ellenőrzi ezt és mivan ha kiderül hogy mégsem eredeti???
Ha valami feltűnően olcsó, valószínűleg hamis.
De mondok egy ellenpéldát: Kínába ha kimész, ott bármiből ha sokat veszel, olcsón veszed meg. Például 100KG a poggyászod mérethatára, ezért tudsz venni ~100KG valamit. Például 8GB-os pendrive kb. 50 Ft-ba kerül (/darab)) átszámítva már ezres tételben. Veszel belőle 50-60ezer darabot, amennyi csak belefér a mérethatárba. Itthon eladod 1-2000 forintért, és a több ezer százalékos árrésen rohadt sokat keresel. Ha így nézed, akár hamis is lehet a feltűnően olcsó ár, ha úgy nézed akkor pedig ő elég drágán árulja az olcsón beszerzett árut.
valahogy el kell adni. de aki valamennyire is ért hozzá az tudja h egy ray ban napszemüveg min 15ezer fölött kezdődik (ha akciós x) ).
és a vatera sztem egy jó oldal. nem átverés, csak tudni kell a dolgokat....
És legláis ez egyébként? Eladni vaterán a hamisat úgy mint eredeti?
És ha én úgy adom el, hogy úgy tudom hogy eredeti, közben meg hamis és kiderül???
hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!