Milyen böngésző az Opera?
Figyelt kérdés
milyen gépeken működik ? mennyire gyors/biztonságos ? stb2012. jan. 26. 18:21
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok vele megelégedve. Régebben sokat használtam, viszont már több, jobb alternatíva is van helyette (Safari, Crome, Comodo dragon).
2/4 anonim válasza:
Én alapvetően kedvelem,gyors és tesztek,statisztikák alapján az egyik legbiztonságosabb.Bármilyen gépen,operációs rendszeren működik.
De nem valami támogatott a weboldalak néha szétesnek és sokszor nem jól jelenik meg,ami nem az Opera hibája hanem sok weboldal nincs Opera-ra optimalizálva.
3/4 anonim válasza:
Egy átlag teljesítményű gépen már tökéletes, szerintem a legkényelmesebb böngésző.
4/4 Mr.okos válasza:
Azt tudom, hogy mobilomon az van és meg vagyok vele elégedve, de gépen Mozillát használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!