Hogyan tudom eltüntetni a böngésző alul azt a sort?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szakértő, úgyhogy kérem, hogy lépésről lépésre írja le nekem valaki, köszönöm! Ott van egy sor, amit szeretnék eltüntetni, de nem tudom, hogyan kell.
2012. jan. 23. 17:50
1/7 anonim válasza:
Jobb klikkre nincs bezárás? Akkor a beállítások/bővítmények menüben nézd meg.
2/7 Argloss válasza:
Ha a tálcára gondolsz, akkor azt jobb gombbal kattintva, majd tulajdonságok, kipipálod az automatikus elrejtést.
Ha a böngésző tetején lévő ASK Toolbarra vagy mire gondolsz, akkor azt a Vezérlőpult - Programok és Szolgáltatások résznél tudod eltávolítani. Valószínűleg a böngészőben elrejteni is lehet, de okosabb dolog inkább letörölni, mert felesleges...
3/7 A kérdező kommentje:
alul=alól, bocs. Igen, arra gondolok.
2012. jan. 23. 17:59
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam a vezérlőpultból csinálni, a programok közt, de egyáltalán nincs olyan, hogy Ask. Nem is tudom, hogy került oda? Gondolom letöltöttem valamit, aztán az hozta magával, de a programokba, mondom nincs benne. Nagyon idegesít, hogy nem tudom eltávolítani. A jobb egérre pedig egyáltalán nem ír ki semmit.
2012. jan. 23. 18:05
5/7 A kérdező kommentje:
Elrejteni sem tudom. Nem reagál rá.
2012. jan. 23. 18:05
6/7 anonim válasza:
Vezérlőpult/Programok és Szolgáltatások, itt keresd meg az Ask.com-ot és távolítsd el.
7/7 A kérdező kommentje:
Nah, meg van, nem Ask néven volt valamiért, hanem egy másik telepített program hozta magával, sikerült törölnöm!
Köszi a válaszokat. Természetesen, ment a zöld kéz.
2012. jan. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!