Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki tud segíteni a twitterr...

Valaki tud segíteni a twitterrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
az is látja az én kiírásaimat aki nem követ engem? ha követek valakit és válaszolok az egyik kiírására akkor azt ő látja vagy nem? Vagy ha a profiljára írok simán?...

2012. jan. 23. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell regisztrálni ahhoz, hogy lásd más üzeneteit. Ha válaszolsz valakinek, a profilodban az ő profiljára történik egy hivatkozás, mellette az üzeneted.
2012. jan. 23. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jan. 24. 07:15
 3/5 anonim válasza:

Én is kérdeznék. Ha én követem őt, de ő engem nem, láthatja, ha tweet-elek neki? Úgy tudom a direct msg-t nem láthatja így, csak ha ő is követ.

Mert pl én tweet-eltem neki és nem látom a falát a saját írásomat. (Én követem, de ő nem engem)

2012. jan. 24. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
jaa énis ezt nem értettem, vagyis X kiirt valamit mire Y válaszolt, és én pedig arra mentem hogy az Y-nak válaszoljak az X-re adott válaszára" uh, remélem megértitek. :D és azt sem értem, hogy ha lenyitom a kiirást, akkor ugye ott vannak a válaszok, de nem mindegyik, vagyis pl sztároknál lehetetlen, hogy annyira kevés választ kapjanak, és mégis, valahova eltünik egy része amikor önnek újabbak, viszont azon is csinálkoztam, hogy valaki választadott a sztár kiirására és már vagy 3 napja az ő válasza az utolsó. nem hiszem el, hogy egy világsztárnak nem irnak többen. és amugy rámegyek egy profilra akkor azt látom amit a bizonyos személy kiírt, plusz azoknak a kiirásat is látom a személy profilján akiket a személy követ?vagy csak ha viszont követi?
2012. jan. 24. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:
és mik azok a listák? vagyis rámegyek valakinek a listáira, és az mi? a Member of-ban ki van benne? akitoda tett a listájába a személy? és a Subscribed to-ban?
2012. jan. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!