Tapasztalatok a facebookal kapcsolatban?
az ilyen kozossegi oldalak inkabb rosszak mind jok
okes h tartod a kapcsolatot, meg par fenykep, de rengeteg rajta a fogyatekos,
Több rosszat tudok mondani róla, mint jót.
Jó:
-tudod tartani a kapcsolatot ismerőseiddel, tudsz chatelni, üzenni nekik, megoszthatsz képeket, videókat.
Rossz:
-sok ember nem tudja hol a határ, teli teszi az üzenőfalát sok sz*rral, amit te is látsz, ha akarod, ha nem. Ezen mondjuk lehet segíteni. (leiratkozás)
-Sok adathalász alkalmazás van.
-Facebook vírusok.
-Függőséget okozhat (ez csak rajtad múlik).
-Maga lájkolás (huh, de egy ronda "magyar" szó), sok ember ilyen olyan módon kihasználja ezt, hogy kitűnjön a tömegből, rendkívül irritáló!
-Sokan megosztanak nem túl publikus dolgokat is, vagy ami éppen egyáltalán nem tartozik rám. Nagyon bosszantó ez is.
Jó tanács:
Ha regisztrálsz, jól gondold meg, hogy kiket veszel fel ismerőseid közé. Vagy "iratkozz le" róla, szerencsére van ilyen lehetőség, így nem kapsz állandóan értesítést a friss eseményekről.
Jó a Facebook, ha valaki okosan használja, mert van jó oldala is, hasznos is tud lenni.
Nem ajánlom,nagyon kártékony oldal.
Véleményem szerint társaság romboló is.
Ráadásul ez az amerika majmoló lájkolás,szánalmas már.
Tavaly fent voltam 1 hétig,addig bírtam,szörnyű,amit egyesek ott művelnek.
Töröltem is magam róla gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!