Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A sopa, megaupload balhé a...

A sopa, megaupload balhé a datára nincs veszéllyel ugye?

Figyelt kérdés
Mert oda van prémiumom!A torenteket mennyire éritneti ez a dolog,mert data melett azokat használom.
2012. jan. 21. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
én alapbol nem értek egyet azzal, hogy a kalóz cuccokért fizett, mert az nagyon retardált dolog, ha már pénzembe kerül legalább megveszem az eredetit.
2012. jan. 21. 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Összeségében jobban megéri így...Bocs de nem vagyok hajlando egy pár számos 50 ft-cd-t 5000-6000-70000 forintért megvenni a tacskóban,akkor inkább letorrentezem,vagy leszedek a prémiummal egy párat egyszerre,jobban megéri.
2012. jan. 21. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:

7000 elirtam sorry,de amúgy programokat is inkább letorrentezem,leprémiumozom,mint monjuk megvegyem párszázezerért,mert némelyik progi elg húzós árom mozog,főleg a cad programok,

képszerkesztők,videószerkesztők.

Nem ok nélkül virágzik a "kalózkodás ennyire",csak hogy miért van ez így azt egyesek nem fogják fel a csökött agyukkal.

2012. jan. 21. 16:10
 4/6 anonim válasza:
meycry tele van pénzel..
2012. jan. 22. 17:42
 5/6 anonim válasza:

Visszatérve az eredeti kérdésre, a válasz: Nincs! Legalábbis a SOPA és a tengeren túl miatt nincs...

Bővebben: a data minden további kérdés nélkül kiadja az adatokak, ha a hatóság kéri. Nem csinál etikai problémát abból, h az illetőnek esetleg prémiumja van, és esetleg nem pontokból szedte össze, hanem pénzért vette...

Üdv: Totya

2012. jan. 28. 01:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent kedves Totya?
2012. jan. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!