Nagyon sok olyan filmet néztem rajta, amihez egyszerűen Magyarországon nem lehet megszerezni, mert be se hozzák vagy mondjuk kínai, ázsiai filmek. Nagyon sajnálom, hogy megszüntették.
2012. jan. 21. 12:46
1/7 anonim válasza:
Én is sajnálom, de a netes kalózkodást úgysem lehet soha megszüntetni. Legalábbis reméljük! :)
2012. jan. 21. 12:50
2/7 anonim válasza:
Én is sajnálom :( Ott néztem meg a kedvenc sorozataimat. Úgy néznék most egy kis Jóbarátokat, olyan jókat szórakoztam rajtuk. Remélem egyszer újra felkerülnek a filmek, sorozatok az internetre és akkor minden visszakerül a régi kerékvágásba :)
2012. jan. 21. 12:52
3/7 anonim válasza:
Nem bezárt, bezáratták.
És remélem, hogy a netes "kalózkodás" is olyan, mint a Hidra: Ha egy fejet levágnak, nő helyette kettő másik...
G.
2012. jan. 21. 12:56
4/7 anonim válasza:
Ezek a dolgok most is fent vannak több tíz oldalon. Attól, hogy csak egy dolgot használsz letöltésre, nem jelenti azt hogy nincs másik oldal vagy módszer rá. Például a Jóbarátok van annyira népszerű, hogy minden vegyes torrentoldalon fent vannak a részei, csak egy ilyen oldalra kell regisztrálni, és folytatod a töltést onnan ahol abbahagytad.
Személy szerint engem nem zavar, a jelenléte vagy a hiánya is közömbös, mert nem használtam letöltésre a korlátok miatt. Torrentből RSS a legkényelmesebb, mire felkelsz már helyetted letölti a kliens az adott sorozat friss epizódját, csak egy felirat kell hozzá és már lehet nézni.
2012. jan. 21. 12:57
5/7 A kérdező kommentje:
A bezárt alatt azt értettem, hogy bezáratták. Persze ott a torrent nem áll meg a világ, csak például ritkaságokat ott is nehéz megtalálni, pláne ha mondjuk sorozatot tölt az ember, mert azt meg nem nagyon akarják seedelni.
2012. jan. 21. 13:03
6/7 anonim válasza:
Egy megszűnik,indul majd helyette másik három!
2012. jan. 23. 16:56
7/7 anonim válasza:
Engem nem nagyon zavar, hogy bezáratták. És a sorozatokat meg lehet tekinteni máshol is vagy letölteni. Pl.: filmem.hu torrent oldalakon ha nincs seed lehet kérni, és a google is létezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!