Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy bezárt a Megaupload?

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan filmet néztem rajta, amihez egyszerűen Magyarországon nem lehet megszerezni, mert be se hozzák vagy mondjuk kínai, ázsiai filmek. Nagyon sajnálom, hogy megszüntették.
2012. jan. 21. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is sajnálom, de a netes kalózkodást úgysem lehet soha megszüntetni. Legalábbis reméljük! :)
2012. jan. 21. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom :( Ott néztem meg a kedvenc sorozataimat. Úgy néznék most egy kis Jóbarátokat, olyan jókat szórakoztam rajtuk. Remélem egyszer újra felkerülnek a filmek, sorozatok az internetre és akkor minden visszakerül a régi kerékvágásba :)
2012. jan. 21. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bezárt, bezáratták.

És remélem, hogy a netes "kalózkodás" is olyan, mint a Hidra: Ha egy fejet levágnak, nő helyette kettő másik...

G.

2012. jan. 21. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok most is fent vannak több tíz oldalon. Attól, hogy csak egy dolgot használsz letöltésre, nem jelenti azt hogy nincs másik oldal vagy módszer rá. Például a Jóbarátok van annyira népszerű, hogy minden vegyes torrentoldalon fent vannak a részei, csak egy ilyen oldalra kell regisztrálni, és folytatod a töltést onnan ahol abbahagytad.

Személy szerint engem nem zavar, a jelenléte vagy a hiánya is közömbös, mert nem használtam letöltésre a korlátok miatt. Torrentből RSS a legkényelmesebb, mire felkelsz már helyetted letölti a kliens az adott sorozat friss epizódját, csak egy felirat kell hozzá és már lehet nézni.

2012. jan. 21. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:
A bezárt alatt azt értettem, hogy bezáratták. Persze ott a torrent nem áll meg a világ, csak például ritkaságokat ott is nehéz megtalálni, pláne ha mondjuk sorozatot tölt az ember, mert azt meg nem nagyon akarják seedelni.
2012. jan. 21. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy megszűnik,indul majd helyette másik három!
2012. jan. 23. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon zavar, hogy bezáratták. És a sorozatokat meg lehet tekinteni máshol is vagy letölteni. Pl.: filmem.hu torrent oldalakon ha nincs seed lehet kérni, és a google is létezik.
2012. jan. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!