Port Forward két router mögül. Hogyan?
Segítsetek légyszi, mert nem akar összejönni! Az egyik router (ez van a bejövő kábelra kapcsolva közvetlenül) IP száma 100.0.0.1, a másiké 192.168.1.254. Aktív üzemmódban szeretnék lenni. Tudom a Google..., de sok keresgélés után sem találtam két router mögötti forwardolást.
Köszi előre is!
Jahhh... és ne kérdezzétek, hogy miért két router mögül! :) :) :)
Több infót !!
Mi a routerek pontos típusa? Hogy vannak egymással összekötve?
"Mi a routerek pontos típusa?"
A "fő" router: D-Link DI624+
Az "al" router: AirLive WN-200R
Hogy vannak egymással összekötve?
A főrouterbe (100.0.0.1) csatlakozik a szolgáltató (DigiTV-s). A főrouterből kábellel csatlakozik az alrouter (192.168.1.254). Az alrouterből WiFi-n kapom a jelet a laptopomba. Az én belső IP-m jelenleg 192.168.1.1.
Tudok tölteni (Torrentezni, BCDC-zni), de csak passzív módban. Sehogy sem sikerül beállítani aktívnak.
Próbáltam már az én IP-met forvaldolni az alrouteren, ugyanazzal a port számmal és IP-vel a főrouteren. Nem sikerült aktívvá tennem.
Próbáltam az alrouteren az én IP-mmel forwardolni, majd a főrouteren az alrouter IP-jét forwardolni, de úgy sem ment (ugyanazzal a port számmal).
...és itt elakadtam. Lehet, hogy nem is lehet két router mögül aktív lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!