LinuxPower kérdése:
Nem működik a Demotiváló. Net (megint)! - Nekem legalábbis nem nagyon akar? (A kérdőjel csak azért van a végén, mert különben nem engedi feltenni a GYK. )
Figyelt kérdés
Legútóbb az volt a bajom, hogy nem bírtam módosítani az adatlapom ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25.. Ez azóta megoldódott, viszon azóta, hogy átírtam az e-mail címem (a megerősítő e-mail-t megkaptam és rákattintottam a linkre...) nem bírok bejelenkezni!
Mikor rákattintok arra, hogy „bejelentkezés”, akkor kiadja ezt: [link] , azután visszadob a főoldalra, de nem jelentkezik be!
A Demotiváló „társoldalaira”, mint pl. oszdmeg.com vagy közvetlenül az IdeaLogin-re gond nélkül, elsőre be tudok jelentkezni, it - Demotiválón - viszont ha kétszázadjára kattintok a „bejelentkezésre”, akkor se hajlandó bejelentkezni! :/ :(
2012. jan. 20. 17:08
1/2 anonim válasza:
Cache és cookie-k törlése talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!