0. facebook.com mért vesz le pénzt a kártyámról?
T-mobilos vagyok, és régebben teljesen ingyenes volt a 0.facebook.com. Most fellépek, és kapásból levesz 13 FT-ot a
kártyámról. Eddig azt írta, hogy Free access by T-mobile, most pedig, hogy Free access by your wireless provider.
Mi történt? Valamit át kell állítani?
OMG. Nem a Netstartot kell elküldeni, hanem, ahogy írták, a -Netstart szót (gyk. "mínusz" netstart, magyarul: lemondod a Netstart szolgáltatást).
Nem kötelező elhinni, de akkor se a facebook vonja le a pénzt.
Kérdező, te nagyon gyökér vagy, már ne haragudj...
Nyilván megkaptad te is az SMS-t tavaly, hogy január 1-től változnak a díjszabások.
Ahogy írtam korábban, a hivatalos oldalon minden fenn van, ne legyél már ennyire lusta, nézd meg, ha nem hiszed el!
Utolsó:
Mond a kedves édesanyádnak. Ő biztos tökéletesen tud mindent erről a szarról. De lehet, hogy se ehhez, se a gyermekneveléshez nem ért...
Kérdező:
lehet, hogy az én édesanyám jobban értett a gyerekneveléshez, mint a Tiéd, ugyanis veled ellentétben engem megtanított szöveget értelmezni ELSŐRE...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!