0. facebook.com mért vesz le pénzt a kártyámról?
T-mobilos vagyok, és régebben teljesen ingyenes volt a 0.facebook.com. Most fellépek, és kapásból levesz 13 FT-ot a
kártyámról. Eddig azt írta, hogy Free access by T-mobile, most pedig, hogy Free access by your wireless provider.
Mi történt? Valamit át kell állítani?
Nem igaz, hogy januártól pénzbe kerül, de ezt a hivatalos oldal felkeresésével ki lehet deríteni:
"Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart."
küldd el a -NETSTART üzenetet a 1430-ra.
10 kb-onként von le 13,2 Ft-ot, ha be van kapcsolva.
nekem SE Xperia miniPro-m van, és NetStart nélkül, 0 egyenleggel megy a FacebookZero...
De ha elküldöm a NETSTART szót, akkor ugyanúgy le fog vonni a kártyámról, nem?
Amúgy pedig csak a 0.face vonhatja le, mert mostanában megnézem az egyenlegem, majd felmegyek fb.-re, megint egyenletnézés, és írja, hogy 13 forintot levett.
nem a Facebook Zero veszi le, hanem a NetStart.
nézz utána a hivatalos oldalon, 13,2 Ft/10 kB...
De nem küldtem el a netstart szót. Megvettem egy éve a kártyát, és nem aktiváltam semmit. Sima dominós SIM.
Eddig teljesen jó volt, csak pár hete szórakozik velem.
Nem is kellett elküldened, eleve aktiválva volt rajta.
Az új kártyáknál így van - legalábbis a legtöbbnél.
Példának okáért nekem még Westel-mintás (tehát k*rvarégi) kártyám van, azon külön aktiválni kellett a NetStart szolgáltatást.
Anyám tavaly februárban vett új telefont új kártyával, azon nem kellett, azon már "tartozék" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!