Facebookon hogy tudom kikapcsolni, hogy ha valami "tetszik" egy adott oldalon, az az idővonalamon, illetve kezdőlapon ne jelenjen meg?
Figyelt kérdés
Engem annyira személy szerint nem zavarna a dolog, de mikor látom, hogy más egy rakás bejegyzéssel "szemeteli" a kezdőlapot, azt én sem szeretem. Ezt szeretném elkerülni, hogy én ne szemeteljek, szerintem van más ember is, aki "allergiás" erre.2012. jan. 19. 12:41
1/1 anonim válasza:
Ha belépsz oda ahol ki kell jelentkezni abba a menübe rákattintasz a harmadikra, lejjebb mész és ott lesz "Idővonal és Megjelölések" és abban a kis menüben be tudod állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!