Hogy tudom megnézni, hogy valaki törölt-e a Facebook-ról?
Figyelt kérdés
Véletlenül észrevettem, hogy "hiányzik" egy ismerősöm. Egy közös ismerősünk van, megnéztem az ő adatlapját, neki még mindig ismerőse. Na most vagy törölt engem, vagy törölte saját magát, és amikor új adatlapot létrehozott, akkor nem jelölt be (régi ismerősöm, nem túl közeli, a közös ismerősünk viszont a munkatársa). Azért az furdalja az oldalamat, hogy engem törölt-e konkrétan... Látom ezt valahol?2012. jan. 18. 21:30
1/7 anonim válasza:
hogyha törölnek akkor sehol nem láthatsz róla semmit hogy ő létezik vagy hogy valakinek a valakije.
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod, hogy ezek szerint nem törölt az ismerősei közül?
És akkor ugye, csak az a lehetőség maradt, hogy saját magát törölte, majd regisztrálta újra?
2012. jan. 18. 21:53
3/7 Vérgibbon válasza:
No akkor érthetőbben. HA töröl valaki az ismerősei közül arról te semmilyen értesítést nem kapsz
4/7 anonim válasza:
szerintem megértette úgy is ahogy én leírtam.
5/7 anonim válasza:
engem egyszer törölt valaki, de attól még meg tudtam nézni az adatlapját, csak ;n nem voltam a barátai közt. ő sem nekem, egyértelműen.
6/7 anonim válasza:
utolsó válaszadó , akkor téged nem törölt/tiltott hanem csak a barátai közül.
7/7 anonim válasza:
igen. most éppen megint törölt az illető, azt hiszi ez megoldás a problémákra. na de hogy válaszoljak neked, most is nézhetem az adatlapját, de nem az üzenőfalát, amit eddig láthattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!