Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most hogy lehet a Facebook-rol...

Most hogy lehet a Facebook-rol chaten tiltani ismerősöket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 17:14
 1/7 2xSü ***** válasza:

1. „Ne zavarj!” :-)

2. Chat partnerlista alatt találsz egy fogaskerék ikont. Ott válaszd a Limit Availability … Persze ezzel csak a chat-en való láthatóságot tudod szabályozni. Mivel a chat és az üzenet a Facebookon közös rendszert képez, így üzenni továbbra is tudni fog neked. Ha nem akarsz üzenetet sem kapni, akkor marad a teljes letiltás. De érdemesebb előtte hagyományos eszközöket használni. (Pl. megbeszélni, hogy miért írogat neked valaki. Ha nem párbeszédképes, akkor ignorálni az üzenteit, hátha megunja magától, stb…)

2012. jan. 18. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
de én csak bizonyos embereket akarok tiltani. régen volt ilyen magyarul lehetőség
2012. jan. 19. 15:26
 3/7 2xSü ***** válasza:
Amit írtam, az bizonyos embereknél működik. (Nézd már meg mit írtam, és mi van ott…) Ja és ma is magyarul van. (Hacsak nem váltottál át más nyelvre.)
2012. jan. 19. 19:17
 4/7 2xSü ***** válasza:
(Ha egy személyt akarsz tiltani, akkor csinálj neki külön csoportot.)
2012. jan. 19. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Fogaskerék > Chat settings

És ott lehet ugyanúgy, mint a postoknál, tehát

"mindenki lásson"

"mindenki lásson, kivéve..."

"senki se lásson, kivéve..."

"senki se lásson"

2012. jan. 20. 01:37
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem nincs a fogaskeréknél chat settings!!!! kitiltottam pár embert,azok tiltva is vannak,de most nemtudok további embereket tiltani a chatről
2012. jan. 20. 15:14
 7/7 2xSü ***** válasza:
Az új chat-nél olyan van, hogy… De ezt már írtam feljebb. Valóban csak csoportot lehet tiltani, de semmi akadálya nincs, hogy létrehozz egy csoportot mondjuk „nochat” néven, akár egyetlen embert beletéve…
2012. jan. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!