Ez igaz vagy csak kamu? Link alább.
Nos, majd kiderül. De ez csak Amerika - és Magyarország hiába majmolja ahol csak tudja, nálunk nem lép érvénybe ilyen. (egyelőre...)
Régóta hallom és több oldalt is láttam hirdetni ellene. Teljesen érthető módon persze. Azért a pofátlan kapzsiságnak is legyen egy határa...
Azt, hogy mi lesz belőle, azt nem tudom. de érdemes két tényt figyelembe venni:
1. Az internet fizikai korlátozása relatív könnyű (ld.: az arab tavasz több államában próbálkoztak vele), de átnézni és az egyes oldalakat blokkolni igen nehéz.
Ezzel komolyan csak a kommunista Kína foglalkozik, de nekik a Nagy kínai tűzfal felhúzása is hosszú ideig tartott (ennek célja blokkolni a hatalom számára kényes kereséseket, pl.: a Tibet szót).
2. Az internetjog bonyolultságát éppen az adja, hogy a szabályok mindig arra az országra vonatkoznak, amelyben a szerver található. Tehát ezzel csak magukat hoznák versenyhátrányba, ami a tiszta kapitalista USÁ-ban nem valószínű. Emellett korábban próbálkoztak hasonló tartalomszűréssel (pl.: Franciaországban), de az is elbukott (ott a cél a pedofil tartalmak kiszűrése volt).
Összefoglalva: szerintem nem lesz belőle semmi. De ez persze csak az én véleményem. (ja és bocsi, ha kicsit hosszú lett).
hát ez a terv
ne aggódj, te ugyanúgy fogsz tudni torrrentezni:)
de a viccet félretéve ez a törvény még az usa gazdasága számára is hátrányos lesz, szerintem
m.index.hu/tech/2012/01/16/az_internet_legyozte_a_sopa-t/
Nemtudon honan jön enyi diktatórikus szemléletü ember.
.
ma már túl liberális a világ ehez szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!