Miért nem tudok csatlakozni bizonyos időközönként a Linksys WRT120N routerhez wifin keresztül?
Kb fél éve vettem egy Linksys WRT120N wifi routert és meg is vagyok elégedve vele, egy problémát kivéve. Néha, nem meghatározott időközönként olyat csinál magától, hogy nem lehet csatlakozni a WIFI-jéhez. Egyszerűen azt írja az iPod, vagy a laptop, vagy a másik számítógép, hogy nem lehet kapcsolódni a vezeték nélküli hálózathoz. De ha ilyenkor újraindítom (akár a router beállító felületén, akár csak kihúzom, várok egy kicsit és újra bedugom), akkor megint újra lehet csatlakozni a hálózathoz. Vagyis nem kell állítanom semmit csak újra kell indítani. Megnéztem már hogy ilyenkor túl meleg e, de nem normál hőmérsékletű ilyenkor. Próbáltam mindenféle titkosítással (WEP, WPA2, stb.), de ilyenkor is előjött. Van amikor csak 2 hónap mulva jön elő, de van amikor 1 hét mulva. Nem olyan nagy probléma, de elég zavaró hogy ilyenkor ki be kell huzigálnom a konnektorból. A legújabb firmware van rajta, az 1.0.0, már újraraktam, de nem változott semmi. Amikor megvettem az 1.0 volt rajta, még aznap frissítettem erre a verzióra. Nem tudom járt e már valaki így ahogy én, ha igen és sikerült valamit csinálnia vele akkor kérem írj a le hogy mit tett.
A routerre 1 gép kábelen, 2 gép pedig WIFI-n keresztül kapcsolódik. Továbbá néha-néha az iPod Touch-omat, vagy a mobilomat is rákapcsolom, de azokat nem sokáig. Az alapértelmezett ip beállításokat használom, DHCP-vel, (192.168.1.100-tól) és jelenleg nincs semmiféle titkosítás bekapcsolva, tehát bárki rákapcsolódhat. Ja és biztos hogy nem valaki szórakozik velem, mivel a Network Magic kijelzi ha valaki csatlakozik a hálózathoz. ha tudtok valami akkor írjátok meg létszi! Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!