Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltortek a facebookom. Most...

Feltortek a facebookom. Most mitcsinaljak? :O

Figyelt kérdés

Tegnap feltorte valaki az fb-m akkor meg tudtam kerni uj jelszot mert 3 e-mail cim volt megadva es 1hez tudtam a jelszot. Kb. 5 perccel kesobb megint feltortek es kitoroltek az e-mail cimet amihez tudtam a jelszot.

Biztonsagi kerdesre a valaszt nemtudom mert anno vmi hulyeseget irtam be.

Valamit tenni kene mert kb az eletem fugg ettol h nyilvanossagra kerulnek a dolgok..

2012. jan. 11. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így,nem nagyon tudsz mit tenni.Nekem is feltörték(hogy hogy az máig rejtély,mert brutálisan erős volt a jelszavam),és csak annyit sikerült kiderítenem,hogy egy Ahmad Saideh nevezetű arab törte fel.
2012. jan. 11. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Felszabadultál xD
2012. jan. 11. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Hat ha valami kulfoldi torte fel akkor leszarom

De attol felek h a varosbol valaki mert eleg sokan ismernek es meg annal tobb rosszakarom van ugy h. :|

2012. jan. 11. 16:29
 4/4 Akinator ***** válasza:

Még van esélyed. Először leírok 3 dolgot amit a helyedben végig ellenőriznék, aztán a megoldást.

Javaslom, hogy egy vírusirtót is futtass végig a gépeden, hátha egy "keylogger" nevezetű programmal lesik le a jelszavadat, mert ha igen, akkor nem sokáig marad nálad az account ismét. Ha van már vírusirtód és akkor is futott amikor ellopták az accodat, akkor javallom, hogy nézd meg, van-e a vírusirtód beállításai között "hidegen hagyott" vagy "engedélyezett" program, amit előzőleg ő vírusosnak talált.

Ezután írd át az e-mail címed jelszavát is, mert soha nem lehet tudni, hogy hátha nem onnan tudják-e meg mindig az új jelszót. Eztán csekkold le beállításokban, hogy nem küld-e titkos másolatot a beérkezett leveleidről automatikusan egy másik e-mail címre.

Végül a böngésződ bővítményeit is megtekintheted, mert már volt rá példa ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25.. ), hogy valakinek ilyen trükkökkel érték el, hogy egy fals oldalra írja be a felhasználónevét / jelszavát, hogy aztán azt eltárolják.

Ezeket mindenképp megnézném, mert csak úgy trükk nélkül nem lehet jelszót feltörni facebookon, esetleg egy nagyon különleges adottságú hacker lenne rá képes, de neki meg nem pont a te accod lenne a célja (hidd el). Amúgy is jobb félni és paranoiából végignézni ezeket, mert ha valamelyik igaz akkor nem csak a facebookod bánhatja meg.

Végül szerezzük vissza az accot!

[link] gondolom itt mind3 variáción végigmentél, mert a 3. arra jó, hogy ha már az e-mail címed és a jelszavad se tudod, akkor azért a saját neved és egy barátodét igen. Ha a nevedet is átírná, (amit azért kétlek) akkor is megtudod kérni egyik barátodat nézze meg a profilodat és, hogy mi az új neved, aztán azt írd oda (teljes nevek kellenek).

Ha ez sem jön be (akkor rászívtál, de) még mindig van esélyed ha ezeket a mezőket kitöltöd: [link]

Igaz azt írják, hogy nem nyújtanak személyreszabott segítséget jelenleg senkinek, de ettől még reménykedhetsz, hogy valamelyik munkatársuk mégis utánanéz. (Nem reménykednék benne nagyon, de feltétlen megéri megpróbálni!)

Remélem tudtam segíteni!

2012. jan. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!