Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség! Vírusos lett faceboo...

Segítség! Vírusos lett facebookom, most mi csináljak?

Figyelt kérdés
Amikor fellépek, kiírja, hogy loading, aztán ha várok, akkor kihoz egy ilyen ablakot, hogy kattints az XY-ra, hogy nyerhess, én mindig kixelem, de akkor meg behoz egy másikat, hogy én vagyok Budapest győztese, stb. és hogy oldal elhagyása, meg hogy maradok az oldalon. Én ilyenkor mindig elhagyom az oldalra kattintok, de akkor meg behoz egy új honlapot, ami megint egy ilyen Gratulálunk, te nyertél típusú. Hogyan szabadulhatnék meg ezektől? És ha már facebook, akkor hogyan törölhetném az átverés-smilykat?
2012. jan. 9. 19:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Facebook törlés
2012. jan. 9. 20:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Milyen címről akarsz belépni?

A facebookra csak a facebook.com-ról lehet belépni. A többi adatlopó oldal. Ha ilyenről léptél be akkor jelszó és e-mail változtatása ajánlott.

Érdekel a válasz! :)

2012. jan. 9. 20:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem, a facebook.comról voltam bejelentkezve, be van állítva kedvencnek. Mondjuk nem tom pontosan mit történt, a haverom volt a gépnél, amikor kezdődött (jól be is fogok neki olvasni).
2012. jan. 9. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Azért ellenőrizd le, hogy biztos arról lépsz e be, mert tegnap ezt itt a gyak-on már végigjátszottuk.
2012. jan. 9. 20:44
 5/16 anonim ***** válasza:
elirta a cimet és jokis trojait kaptál Ess teljes lellenörzés ha nincs virusirtod akkor magátol jött és megérdemelted mer nemvigyázol a gépre
2012. jan. 9. 20:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Esetleg magyarul is leírnád?
2012. jan. 9. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:

-lépj ki facebook-ról

-zárd be a böngésződet

-nyisd meg újra

-írd be, hogy facebbok.com

-ellenőrizd le, hogy a címsorban mi szerepel

-másold be ide mielőtt visszalépnél

2012. jan. 9. 21:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Levan neked szemsérülésed van trolololol
2012. jan. 9. 21:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy mi van a címsorban, mi után újra beléptem? Ez: [link]
2012. jan. 9. 22:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, mielőtt beléptél az lenne a lényeg.
2012. jan. 9. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!