Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook probléma?

Facebook probléma?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt a facebook vírusos kérdéseket, és legtöbbet a "spider under the skin" videó által kapták meg a vírust, na én nem. Valami " 96%-a az embereknek nem tudja tovább nézni ezt a videót x másodpercnél" című videóra kattintottam rá, én h ülye. Nekem nem csak annyi a problémám, hogy az összes ismerősöm üzenőfalára posztolja, hanem az, hogy lehetetlen használni a facebookot, mert állandóan átvált erre az oldalra:

[link]

tudnátok valami ötletet adni, hogy mivel tudnám megjavítani?

2012. jan. 9. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
A böngésződben bemész a kiegek közé, és törlöd.
2012. jan. 9. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, ezt is próbáltam már, google chrome-om van, villáskulcs, eszközök és bővítmények, de nincs a bővítmények között..
2012. jan. 9. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg külön életet él, víruskeresővel nyírd ki.
2012. jan. 9. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe Eset Smart Securityt ha nincs virusölöd
2012. jan. 9. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, felhívtam már egyik számítógéphez okos ismerősömet, nem akarom tovább mérgesíteni a helyzetet, mert nem sikerültek amiket javasoltatok, de köszönöm mégegyszer :)
2012. jan. 9. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
20:46: Ez itt nem a reklám helye. Úgy értem, biztos nekik dolgozol, különben nem ajánlanád azt a szemetet.
2012. jan. 10. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólóknak!

Tessék kulturáltan viselkedni. Egy dolog, hogy semmi köze nincs a kérdező kérdéséhez a hozzászólásokhoz, de nem itt kellene megvitatni, mi a rossz, és mi nem!

Arra még nem kellene berágni, hogy valaki ajánlott egy szoftvert, lehet, neki az jött be.

Kérdésre visszatérve.

Javasolták a bővítmény törlést, az a féreg a fejben nevezetűnél működik (német nyelven posztolgat mások üzenőfalán / idővonalán).

Állítólag, ha a profil beállításaidnál a biztonság (security) alatt a biztonságos böngészést (secure browse) kell bekapcsolni, így https-en keresztül fog menni, állítólag ez megakadályozza az átirányítást.

Forrás:

[link]

2012. jan. 10. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bekapcsoltam, visszajelzek majd, hogy sikerült e, mert időszakosan megjavul néhány percre és most még nem tudom, hogy ez is csak átverés, vagy tényleg jó :)
2012. jan. 11. 19:18
 9/10 A kérdező kommentje:
sikerült, köszönöm :)
2012. jan. 14. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel csak kizártad a fészbúkodból. Attól még továbbra is vírusos a géped. Én nem lennék ilyen boldog és nyugodt. Valahogy takarítsd ki onnan.
2012. jan. 14. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!