Facebook probléma?
Olvasgattam itt a facebook vírusos kérdéseket, és legtöbbet a "spider under the skin" videó által kapták meg a vírust, na én nem. Valami " 96%-a az embereknek nem tudja tovább nézni ezt a videót x másodpercnél" című videóra kattintottam rá, én h ülye. Nekem nem csak annyi a problémám, hogy az összes ismerősöm üzenőfalára posztolja, hanem az, hogy lehetetlen használni a facebookot, mert állandóan átvált erre az oldalra:
tudnátok valami ötletet adni, hogy mivel tudnám megjavítani?
Előző hozzászólóknak!
Tessék kulturáltan viselkedni. Egy dolog, hogy semmi köze nincs a kérdező kérdéséhez a hozzászólásokhoz, de nem itt kellene megvitatni, mi a rossz, és mi nem!
Arra még nem kellene berágni, hogy valaki ajánlott egy szoftvert, lehet, neki az jött be.
Kérdésre visszatérve.
Javasolták a bővítmény törlést, az a féreg a fejben nevezetűnél működik (német nyelven posztolgat mások üzenőfalán / idővonalán).
Állítólag, ha a profil beállításaidnál a biztonság (security) alatt a biztonságos böngészést (secure browse) kell bekapcsolni, így https-en keresztül fog menni, állítólag ez megakadályozza az átirányítást.
Forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!