Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan Chrome?

Maxwell90 kérdése:

Van olyan Chrome?

Figyelt kérdés

Van olyan Goggle Crohme aminek nem hibás a plug in-je?

Minedig összeomlik a plig in:Shockwave player ez mindegyik verzionál igyvan? és meglehet valahogy oldani ? .

2012. jan. 8. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A hibajelenséget User Error-nak hívják.
2012. jan. 8. 09:52
 2/3 2xSü ***** válasza:

Nekem soha nem volt ilyen jellegű, rendszeres gondom a Chrome-mal. (Pedig vagy két tucat gépre telepítettem és használják.) (Egyszer-egyszer nekem is összeomlott a flash player, de ez ritka.)

Elsőként érdemes eltávolítani a Chrome-ot, majd újratelepíteni. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor lehet, hogy a Windowsban keresendő a probléma. Esetleg a géped nem felel meg a rendszerkövetelményeknek. De akár hardverhiba is okozhatja a problémát. (Túlmelegszik a proci, vagy a memória.)

2012. jan. 8. 10:22
 3/3 Pj0tr ***** válasza:
Vagy simán az is lehet, hogy a flash amit le akar játszani szarul van megcsinálva... (Nem olyan böngészőbe, nem azzal a verziószámú flashel készült)
2012. jan. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!