Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a youtubra feltöltök egy...

Ha a youtubra feltöltök egy videot, vizszintesen tükrözve, akkor törölhetik személyi jog sértése miatt?

Figyelt kérdés

Felraktam egy részletet a Family Guyból, és törölték, és értesítést is kaptam róla.

Ha tükrözöm, akkor törölhetik?

Ha az enyémet törölték, a többi 1000-et miért nem?

2012. jan. 5. 12:50
 1/1 anonim válasza:

Igen, ez így elég igazságtalan; azért nem törlik mindet, mert csak egyre-kettőre figyelnek fel, vagy mert lusták... Fene sem tudja.

Amúgy igen, törölhetik, ha tükrözöd.

Meg a Youtube (és még nagyon sok videómegosztó portál) eleve rengeteget enyhít a jogsértés-kérdésen, ha jól tudom, a fiókodban látható egy kis "vonalzó", hogy milyen a fiókod állapota jog-kérdésben. Az első pár alkalommal törlik a videódat, utána felszólítást küldenek ki, majd ha még ezután sem vagy tekintettel a szabályokra, átadják a hatóságoknak az ügyet. Na most úgy képzeld el, hogy ha más oldalakon járnál ugyanígy, imádkozhatnál, hogy ne legyen sok a kártérítés, amit követelnek. Tehát a Youtube megpróbálja megóvni az ilyesmitől a felhasználóit - nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki olyan mértékben sértse a szerzői jogokat, hogy azt már a Youtube sem bírja, és bíróságra terelik az ügyet.

2012. aug. 18. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!