4shared.com-on törölhetik a fájlokat x idő után?
Figyelt kérdés
Más oldalakon általában ha 3 hónapig senki sem tölti le a fájlt törlik. Ennél az oldalnál is így működik?2011. jan. 12. 06:16
1/3 anonim válasza:
Az ingyenes módon biztos, ha nem előbb mint 3 hónap... Prémium előfizetők állományait általában kedvezőbben...
Ha ajánlhatok: *****
Ingyen regisztrálhatsz (Igaz várnod kell így is a letöltések előtt) és a feltöltött cuccaid sokáig megvannak... Pontosan nem tudom, de nekem van 1 évnél régebbi amit alig vittek és fent van.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 anonim válasza:
Az angol tudásom nem túl jó, de ebből én arra következtetek, hogy csak akkor törlik a fájlokat ha 30 napig nem lépsz be. Valaki aki jobban tud angolul erősítse már meg!
"How long are my files stored for?
Your Free account and all your files will be removed from 4shared only if you do not log into the account for 30 days."
3/3 anonim válasza:
Jaja, én is arra következtetek az előzőből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!