Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a Facebook?

Miért csinálja ezt a Facebook?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy facebook függő, mert csak távoli ismerősökkel tartom fent a kapcsolatot.

Viszont nem enged be addig amíg nem adom meg a telefonszámom. Ezt mégis hogy képzelik?

Szerintem ez bizalmas dolog, én nem akarom megadni, de addig nem enged tovább, átlépni se lehet.

Mi tévő legyek?

Valaki tudna mondani egy másik országba hogy vannak a telefonszámok?

Pl Ausztriába. És akkor valami hamisat beírok.

Tudom, nem épp szép dolog, de nem fogom megadni a sajátot, mert azt hadd döntsem én el hogy mit adok meg vagy mit nem.

2012. jan. 5. 12:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem ugyan csak 1 van, de miért zavarja az őket ha vkinek 5-6 van?

Amúgy sokak meg szobornak vagy ilyeneknek csinálnak facebook adatlapokat, az bezzeg őket nem zavarja.

2012. jan. 5. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyan mi öten csináltuk egy IP címről regisztrációt,,a tesóim anyám ,apám ,,,na-és????
2012. jan. 5. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ugyan mi öten csináltuk egy IP címről regisztrációt,,a tesóim anyám ,apám ,,,na-és????"

Az addig rendben van, csak előbb-utóbb titeket is megtalálnak ezzel a telefonszámos megerősítéssel. Így sincs gond, mert mindenkinek szokott lenni mobilja. na de akinek 5-6 regisztrációja van, az ilyenkor bukja a dolgot. Ezért van ez. Zavarni nem zavarja őket csak fölösleges, hogy mondjuk a 100 millió Facebook tagnak van 300 millió regisztrációja. Lehet egy IP-ről több, csak majd meg kell erősíteni egy mobilszámmal és nincs gond...

2012. jan. 5. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért kell megadni a számot, hogy kiszűrjék a robot felhasználókat. Nem csinálnak semmit a számoddal, csak ez a biztosabb hely ahonnan igazolni tudod magad. E-mail címből akár csinálhatsz 100-at is magadnak, és hozzá 100 Facebook profilt, amit a spammerek és egyéb nem hasznos felhasználói az oldalnak meg is csinálnak. Telefonról viszont max 3 profilt tudsz aktiválni, és ritka hogy neked ennél többre legyen szükséged akár egyszerre is. Azért a telefon lehetőség a biztosabb, mert abból nem tudsz felhalmozni sokat.

Nehogy azt gondold, hogy majd hívogatni akarnak meg kiírják a profilodra. Megkapja egy gép, az generál egy kódot, és a kapott kódot elküldik a számodra, és figyelik hogy azzal lépsz-e be. Emiatt hülyeség hamis számot vagy értelmetlent megadni, mert akkor nem látod a kódot amit majd kér az oldal.

2012. jan. 5. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Na végre valaki segít nekem...
2012. jan. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!