Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a Facebook?

Miért csinálja ezt a Facebook?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy facebook függő, mert csak távoli ismerősökkel tartom fent a kapcsolatot.

Viszont nem enged be addig amíg nem adom meg a telefonszámom. Ezt mégis hogy képzelik?

Szerintem ez bizalmas dolog, én nem akarom megadni, de addig nem enged tovább, átlépni se lehet.

Mi tévő legyek?

Valaki tudna mondani egy másik országba hogy vannak a telefonszámok?

Pl Ausztriába. És akkor valami hamisat beírok.

Tudom, nem épp szép dolog, de nem fogom megadni a sajátot, mert azt hadd döntsem én el hogy mit adok meg vagy mit nem.

2012. jan. 5. 12:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ja, csak valószínűleg a megadott számra küld egy kódot, amivel meg kell erősíteni a regisztrációdat és akkor azt hogy kapod meg?
2012. jan. 5. 12:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Ugyan már ,,nem csinálj belőle ügyet ,,adj meg egy nemlétező számot :D mondjuk 0620/111-111
2012. jan. 5. 12:12
 3/15 anonim ***** válasza:
De hogy ad kódot,,,ez egy sz*r ki közösségi oldal.Igaza van a kérdezőnek!! Mi közük a magán telefonom számához?
2012. jan. 5. 12:14
 4/15 A kérdező kommentje:

Aktiválni?

Hisz e-maié-en már aktiváltam.

Eddig beengedett, de most nem. Szóval nem az aktiválással van a probléma szerintem.

2012. jan. 5. 12:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Ezt mondom én is. Semmi közük hozzá, plusz lehet azért kéri, hogy majd hivogassanak hogy ilyen olyan akció stb.

2012. jan. 5. 12:16
 6/15 A kérdező kommentje:

Beírtam a helytelen telefonszámot.

És KÓDOT KÉR !!

Mennyen a......

2012. jan. 5. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Pedig nincs és Facebookom, "csak" logikusan gondolkozom... :))
2012. jan. 5. 12:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintetek miért csinálnának egy telefonszám kérést külön ha bárki bármilyen számot megadhatna... Nem volna értelme.. Logikus...
2012. jan. 5. 12:19
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát de nem értem. Eddig semmilyen telefonszámot nem kért, se kódot...most meg....

Elmehet a facebook is a jó....magántelefonszám hadd maradjon azért már MAGÁN...mert ha megadom, tuti kiteszi úgy, hogy meg se fogom tudni változtatni...

2012. jan. 5. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyébként - csak logikára hagyatkozva - nem fogják ők azt semmire sem használni, csak ezzel akarják azt kiszűrni, hogy valakinek 5-6 regisztrációja legyen, ezért kell a visszaigazolás...
2012. jan. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!