Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A NAGY KÉRDÉS! Facebook...

A NAGY KÉRDÉS! Facebook idővonal visszaállítása . Hogyan állítom vissza? (válasz a leírásban)

Figyelt kérdés

Vajon hogyan állítom vissza a régi adatlapom?

A MEGOLDÁST ITT TALÁLJÁTOK MEG:

Szia!

Napok óta idegeskedek ezen... 1 óráig bújtam a netet érte de semmi.

De aztán sikerült rájönnöm a megoldásra.

Az a baj h midnenki egyből publikálta és nem várta ki a 7 napot.

CSAK ANNYI A TEENDŐD, HOGY: rámész úlyra az idővonal bemutatására... elindítod az idővonal megint csak most NE PUBLIKÁLD, (te még látod az idővonalat de ismerőseid már nem) VÁRJ 7 NAPOT ÉS AZ IDŐVONALAD ELTŰNIK

2012. jan. 3. 18:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szóval ha még nem nyomtam meg a "Publish now"-t, akkor 7 napon belül visszaáll???
2012. jan. 10. 23:26
 12/20 anonim válasza:
aki kiirta a kérdést segitsen már bővebben mert nem akar sikerülni
2012. jan. 19. 14:58
 13/20 anonim válasza:
Ez most akkor tényleg működik? Ha véletlenül beállítottam nem kell semmit sem csinálnom hét napig és visszaáll?
2012. márc. 25. 16:56
 14/20 Kövesdi Szilvia válasza:

Ez badarság április 5. én aktiválodott valahogy.... és ezt írja:

Készen állsz az idővonalad publikálására?

Emlékeztető: Az idővonal automatikus publikálásának ideje: április 12. Így lehetőséged nyílik arra, hogy átnézd az új felületet, kiemeld vagy elrejtsd amit akarsz, és hogy add new social apps. Tudj meg többet

kiemelném az AUTÓMATIKUS szót én ha publikálom ha nem akkor is ez lesz ez kell elfogadni:(, rámegyek a bemutatásra ott pedig nincs olyan hogy nem publikálom.

2012. ápr. 5. 19:47
 15/20 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ow9E.. Ezzel a videóval mások ugyanúgy az idővonalat látják,csak te látod úgy mint a régit,de remélem segít....:)
2012. jún. 9. 11:20
 16/20 anonim válasza:
Nekem a mai nap váltott át, és megnéztem az idővonal bemutatását,illetve nem tettem közzé sem. Nálam idővonalként mutatja más facebook oldalról pedig régiként. Nos ilyenkor visszaáll a régire vagy nem?
2012. júl. 30. 11:03
 17/20 anonim válasza:
2012. aug. 2. 11:15
 18/20 anonim válasza:
Oké, köszii de rohadtul nem megyek ezzel semmire mivel nem azt akarom hogy én ne lássam hanem hogy senki sem. Mindegy egyszer úgy is mindenkinek átvált nem lehet vele mit csinálni.. barátkozni kell az idővonallal!
2012. aug. 3. 16:38
 19/20 anonim válasza:
Ja és annyit szeretnék még szólni a "megoldás" kitalálójának hogy egyáltalán nem ér semmit amit ő megoldásnak nevez, ha nem tesszük azonnal közzé a facebook ad egy időpontot hogy addig az ismerősök nem látják viszont az napon saját magától aktiválja az idővonalt. Okosságról ennyit..
2012. aug. 11. 12:36
 20/20 emojra válasza:
2013. jan. 7. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!