A NAGY KÉRDÉS! Facebook idővonal visszaállítása . Hogyan állítom vissza? (válasz a leírásban)
Vajon hogyan állítom vissza a régi adatlapom?
A MEGOLDÁST ITT TALÁLJÁTOK MEG:
Szia!
Napok óta idegeskedek ezen... 1 óráig bújtam a netet érte de semmi.
De aztán sikerült rájönnöm a megoldásra.
Az a baj h midnenki egyből publikálta és nem várta ki a 7 napot.
CSAK ANNYI A TEENDŐD, HOGY: rámész úlyra az idővonal bemutatására... elindítod az idővonal megint csak most NE PUBLIKÁLD, (te még látod az idővonalat de ismerőseid már nem) VÁRJ 7 NAPOT ÉS AZ IDŐVONALAD ELTŰNIK
A kérdezők azután jönnek ide a problémával, miután publikálták az Idővonalat. Nyilván mindenkit figyelmeztet az oldal arra, hogy mit jelent a 7 napos kipróbálási idő, amíg csak ők látják ezt, és mások nem.
Ezért utólag már visszaállítani nem lehet.
Ráadásul ez egy globális funkció lesz, és mindenkinek kötelező lesz átállni rá, és ebből a szempontból a segítséged bár hasznos információt tartalmaz, nem nyújt végleges megoldást.
:)) addig jó az ötletem amíg véglegesen nem aktiválj a facebook.
De elég sok negatív válasz érkezhetett az "idővonalra" a facebook felé... hátha végül nem vezetik be. Véleményem szerint elég nagy butaság lenne. A jelenlegi állapot jó... az aktiválja aki akarja.
nem volt hülyeség amit leírtam... én is megtudtam csinálni..
de ahogy kiderült ez amit leírtam a "kérdésembe" egyből letiltották azt, h újra lehessen aktiválni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!