Hogyan lehet egy honlapot elmenteni könyvjelzőbe?
többnyire megnyomod a ctrl + D kombinációt.
vagy a www.valami.hu előtt levő ikont megfogod és behúzod a könyvjelzők közé.
BÖNGÉSZŐD??
Csak kérdezel meg kérdezel, de minden böngészőnél kicsit más, és enélkül nehéz segíteni...
Még mindig nem tudjuk milyen böngészőt használsz!
Amit írtam azok általánosságok.
Ha elmondod, mit használsz, akkor tudunk konkrétabban is segíteni.
(esetleg próbáld ki a ctrl + shift + O kombinációt)
Ennyi eszetlent???????
Kérlek, drága kérdező, itt mindenki segíteni próbált, tehát az a minimum, hogy ezután elnézést kérsz és elhagyod ezt az oldalt ilyen mentalitással!
Ebben a kérdésben csak egy eszetlen van és azt nem a válaszolók között kell keresni!
A pofátlanságnak is van határa!
(Egyébként a #2. és az #5. válaszoló vagyok!)
"Nem kell sokszor leírni! Elég lett volna ha egy ember leírja Egyszer normálisan, és mások nem pofátlankodnak ide okoskodni! Ennyi esztelent!"
Egyszer normálisan akkor tudjuk leírni, ha válaszolsz, milyen a böngésződ és ezt is csak másodszori kérdésemre voltál hajlandó leírni, na ezért írtam nagybetűvel...
Ezek szerint én idepofátlankodtam, szerinted. Nem, aki tud segít és több hasonló vélemény meg megkönnyíti a kérdező értékelését. Mi itt szabadidőnkben segítünk nektek, ti válaszolók meg - tisztelet a kivételnek, no de te nem vagy az -, "mások nem pofátlankodnak ide okoskodni! Ennyi esztelent!" - kifejezést meg kikérem magamnak.
Én is osztom a 9-es válaszoló véleményét, én is szabadidőmből jövök ide a sok gyökérnek - lásd TE - válaszolni, még szerencse, hogy a neved nem vállalod fel és utána az ilyenek jönnek ide olyan kérdéssel, hogy miért nem válaszolnak az oldalon a kérdésemre... Hát pont az ilyen surmók miatt, mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!