Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet egy honlapot...

Hogyan lehet egy honlapot elmenteni könyvjelzőbe?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Böngésződ?
2012. jan. 1. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:

többnyire megnyomod a ctrl + D kombinációt.

vagy a www.valami.hu előtt levő ikont megfogod és behúzod a könyvjelzők közé.

2012. jan. 1. 21:22
 3/10 A kérdező kommentje:
De hol vannak a könyvjelzők? Hova húzzam be? NEkem azt mondták hogy ahonnan a linket másolom ott van egy csillag és azzal kell kezdeni valamit.
2012. jan. 1. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:

BÖNGÉSZŐD??

Csak kérdezel meg kérdezel, de minden böngészőnél kicsit más, és enélkül nehéz segíteni...

2012. jan. 1. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Még mindig nem tudjuk milyen böngészőt használsz!

Amit írtam azok általánosságok.

Ha elmondod, mit használsz, akkor tudunk konkrétabban is segíteni.

(esetleg próbáld ki a ctrl + shift + O kombinációt)

2012. jan. 1. 21:36
 6/10 A kérdező kommentje:
MOZILLA FIREFOX
2012. jan. 1. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Így van, ott is a CTRL+D a kombináció. Elmenti a könyvjelzőbe, amiket a jobb felső sarokban lévő kis csillag ikonra kattintva hozol elő...
2012. jan. 1. 21:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kell sokszor leírni! Elég lett volna ha egy ember leírja Egyszer normálisan, és mások nem pofátlankodnak ide okoskodni! Ennyi esztelent!
2012. jan. 1. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi eszetlent???????

Kérlek, drága kérdező, itt mindenki segíteni próbált, tehát az a minimum, hogy ezután elnézést kérsz és elhagyod ezt az oldalt ilyen mentalitással!

Ebben a kérdésben csak egy eszetlen van és azt nem a válaszolók között kell keresni!

A pofátlanságnak is van határa!

(Egyébként a #2. és az #5. válaszoló vagyok!)

2012. jan. 2. 08:06
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

"Nem kell sokszor leírni! Elég lett volna ha egy ember leírja Egyszer normálisan, és mások nem pofátlankodnak ide okoskodni! Ennyi esztelent!"

Egyszer normálisan akkor tudjuk leírni, ha válaszolsz, milyen a böngésződ és ezt is csak másodszori kérdésemre voltál hajlandó leírni, na ezért írtam nagybetűvel...

Ezek szerint én idepofátlankodtam, szerinted. Nem, aki tud segít és több hasonló vélemény meg megkönnyíti a kérdező értékelését. Mi itt szabadidőnkben segítünk nektek, ti válaszolók meg - tisztelet a kivételnek, no de te nem vagy az -, "mások nem pofátlankodnak ide okoskodni! Ennyi esztelent!" - kifejezést meg kikérem magamnak.

Én is osztom a 9-es válaszoló véleményét, én is szabadidőmből jövök ide a sok gyökérnek - lásd TE - válaszolni, még szerencse, hogy a neved nem vállalod fel és utána az ilyenek jönnek ide olyan kérdéssel, hogy miért nem válaszolnak az oldalon a kérdésemre... Hát pont az ilyen surmók miatt, mint te...

2012. jan. 2. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!