Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismertek olyan honlapot, ahol...

Ismertek olyan honlapot, ahol feltehetem a kérdéseimet és válaszolnak rá?

Figyelt kérdés

(trollkodás: mert ezen csak feltehetem a kérdéseim)

viccen kívül, ha sürgősen megkell tudnom valamit, több szem többet lát, nem árt ha ismerek még egy hasonlót, társoldalt vagy ilyesmit...

2012. jan. 1. 20:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ezzel a kérdéssel az a baj, hogy túl általános. Nem megy rendesen, hibaüzenet nincs. Mi nem látjuk a gépedet, ezért ilyenkor csak tippelni tudunk. Ráadásul újratelepítetted és megszűnt a probléma, ezek szerint az oprendszer nem volt rendben, de könyörgöm, ezt innen a túloldalról mi hol látnánk. Az ilyen és hasonló kérdéseknél:

1. Mindent jól csináltam, mégsem jó...

2. Rendszeresen lefagy a gépem...

3. XY program működése leállt, mitől van...

Ezek a kérdések nem megoldhatók - általában - úgy, hogy te elmeséled, mi meg felütünk egy könyvet és bent a válasz, mert ez általában olyan hibák, amik kevés embernél jelennek meg és ott is megszűnik a hiba ha újrateszi az oprendszert. Persze ez nem mindig járható út, de abban az esetben ha az oprendszer valamilyen hibája az oka az egésznek, akkor azt mi innen nem tudjuk megoldani... Sajnos...

Ilyenkor tippelgetünk és nem konkrét hibára nem konkrét válasz jön és a kérdező besértődik vagy hasonló... Hidd el, sokan segítenek, ha tudnak...

2012. jan. 2. 15:15
 22/27 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy meg NAGYON sok esetben van olyan kérdés, ahol egy megfelelő keresésre az 1. találat a válasz, de mégis odaírják, hogy a "google nem adott semmit" vagy "kerestem, de semmit nem találtam".

Na az ilyenekre adok én egy google linket, a beírt megfelelő kulcsszavakkal.

Sajnos sokan nem tudnak egyszerűen keresni. (Tisztelet a kivételnek.)

2012. jan. 2. 15:16
 23/27 A kérdező kommentje:

ettől függetlenül is legalább 3 oldalt kell veszekedjek, ahhoz hogy kifacsarjak a válaszolókból egy mondatocskát, amit kerestem.

és ha tényleg az első google találat a jó, akkor linkeld be neki azt, a honlap még azóta sem azért van, hogy elzavard a kérdezőt googlezni, ennyi erővel, ha elmegyek az orvoshoz, mert van valami bajom, jóhogynem elzavar hogy nézzem meg a googlén, ugyis az első találatban benne lesz.

az ember ide is segítségért jön, és ha szerinted a google segít mindenben akkor ne használd az oldalt. ha jól látom neked úgysincsenek kérdéseid, csak témázgatsz a paradox hülyeségeidről, azt egy chaten vagy facebookon haverokkal is megteheted... nem kell hozzá egy faq oldal.

2012. jan. 2. 15:22
 24/27 anonim ***** válasza:

Az előbb leírtuk, hogy miért vagyunk itt.

Egyébként meg nem azt mondtam, hogy minden kérdés megválaszolható google segítséggel, hanem hogy a kérdések nagy százaléka. Természetesen nem mindegyik!

"mellesleg az ateista paradox kérdésedre is az első válasz nem válasz volt."

A kérdésemet így fejeztem be: "akkor mit válaszolhatok egy ehhez hasonló felvetésre?" Erre bizony válasz volt az is!

Sajnos a belinkelt kérdésedre én sem tudok válaszolni (az ilyenekbe nem is szoktam belefolyni), mert nem játszok és nem ismerem a játékokat. De ha mindenképpen válaszolnom kellene, akkor azt tanácsoltam volna amit amúgy is megtettél. Telepítsd újra.

Egyébként szerintem nem tolvajnak tituláltak, csak azt jelezték, hogy ha esetleg egy olyan törést szedtél le ami eleve hibás, akkor vedd meg az eredetit, vagy tölts le egy működőt!

2012. jan. 2. 15:22
 25/27 A kérdező kommentje:

nemtudom szerintem a

" valószínüleg egy fityinget sem fizettél érte"

az inkább hasonlít a

" már megint egy torrentezős p*cs"

mondathoz mint a

" lehet hogy letöltötted és hibás"

mondathoz. a veszekedésünk olyan mint az irodalom, belemagyarázhatunk mindent minden szempontból.

a tények attól még tények maradnak.

és véleményem szerint a moderátorok előbb tiltanak ki, minthogy megtudjak valamit, a honlap szerintem továbbra is szórakoztató, mintsem hasznos. és jobban járnánk, ha az új kérdés menüpont egyenesen egy link lenne a googlehöz nehogy hülye kérdést tegyünk fel :)

2012. jan. 2. 15:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Ennek az éremnek is két oldala van. Legalább annyi az idióta kérdező, mint a válaszoló. Én személy szerint nagyon sok "köszönöm"-öt, "ezer hálá"-t és "megmentetted az életemet"-t kaptam. Ezért csinálom én személy szerint és nem azért, hogy egy jót vitázzak itt emberekkel...
2012. jan. 2. 15:40
 27/27 anonim ***** válasza:

22. vagyok, mondom belinkelem a megfelelő keresését, ebből talán tanul is, hogy hogy kéne keresni, az első linkre megy ugyan már tudjon ő rákattintani.

Amúgy egy darab kérdést nem tettem még itt fel, leginkább azért jövök fel, hogy az értelmes kérdésekre válaszoljak a nagy marhaságokon meg egy jót nevessek. Ennyi.

Érdekes módon még nem szorultam erre az oldalra, ha valamit nem tudok, akkor keresek. Sokat, nem állok le az 1. próbálkozás után, hogy nincs eredménye.

Meg aztán jönnek a fórumok, de már csak akkor ha tényleg nagyon nincs eredmény.

Eddig még nem volt olyan gond, amire ne találtam volna meg a megoldást rövidebb-hosszabb keresés után.

A játékoknál hiba legtöbbször a tört verzióknál jön elő, persze, hogy mindenki ezzel kezdi a találgatást.

2012. jan. 2. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!