Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismertek olyan honlapot, ahol...

Ismertek olyan honlapot, ahol feltehetem a kérdéseimet és válaszolnak rá?

Figyelt kérdés

(trollkodás: mert ezen csak feltehetem a kérdéseim)

viccen kívül, ha sürgősen megkell tudnom valamit, több szem többet lát, nem árt ha ismerek még egy hasonlót, társoldalt vagy ilyesmit...

2012. jan. 1. 20:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a google-t és tartom magam hozzá.

Az itt feltett kérdések nagy százalékát egy kis google használattal meg lehet válaszolni.

A yahoo-s alternatíva biztos jó, annak aki tud angolul. Én csak benéztem oda és amikor láttam hogy ez nem az én nyelvem, tovább is álltam.

De a véleményem az, hogy (bár nem olvasgattam)ott is emberek kérdeznek-válaszolnak, így ott is vannak (hát akkor használjuk ezt a szót) trollok, akik úgy gondolják, tök jó teleszemetelni a megnyilvánulásukkal az oldalt.

A kérdésre orientált fórumok szintén nagyon jók, de azokkal meg az a gond(om), hogy ha spontán kérdésem van, amivel egyébként nem foglalkoztam, nem tudhatom, merre találok egy ilyen oldalt.

Itt lép képbe ismételten a google (bocs). :)

Létezik még wikipédia is, amit természetesen közel annyira ismerünk, mint a google-t és ott is sok kérdésre választ kaphatunk.

De mindentől függetlenül, még mindig azt mondom, hogy ez a legjobb oldal amit használhatsz. És azt is megmondom, miért.

A korábban belinkelt kérdésben én is megpróbáltam segíteni a "kedves kérdezőnek". Én voltam a #2, #5, #9. válaszoló és enyhén szólva felb@szta az agyamat, hogy valaki így álljon hozzá egy segítséghez!

És nagyon sok ilyennel találkoztam már az oldalon, ahogy gondolom én "Fehersrac" és a többiek is!

Mégis itt vagyunk és megpróbálunk segíteni azoknak akik valóban kérdést tesznek fel és egyértelműen segítségre szorulnak.

Ezt láttuk a belinkelt kérdezőnél is, ezért segíteni akartunk. Ha végigolvastad a kérdésre érkezett válaszokat, láthattad, hogy nem volt benne semmiféle lehúzás. Ennek ellenére ő támadásba ment át!

Ha valaki nem tud feltenni egy kérdést, vagy égbekiáltó marhaságot kérdez, akkor igenis vesszük mi is a bátorságot és esetleg "viccesebbre" vesszük a figurát.

Normálisan megfogalmazott egyértelmű kérdésre, nem jellemző az idióta válasz!

2012. jan. 2. 14:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Ezt a témát már sokszor kiveséztük, de még mindig nem linkelted be a 0 válaszos kérdése(i)det...
2012. jan. 2. 14:42
 13/27 anonim ***** válasza:
Jaaa, most olvasom a 11-est. 100%-ig egyetértek...
2012. jan. 2. 14:43
 14/27 anonim ***** válasza:

És miattuk érdemes itt lenni és segíteni...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2012. jan. 2. 14:45
 15/27 anonim ***** válasza:

Így igaz, az ilyen kérdezők miatt érdemes itt lenni.

Közben találtam egy kérdést amit én tettem fel és enyhén szólva még provokálónak is mondhatnánk. Ettől függetlenül minden válaszoló megpróbált értelmesen válaszolni és nem azt nézte amivel már annyiszor találkoztam az oldalon, hogy "csak kötekedni akarok".

Jegyzem tényleg nem az volt a szándékom!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..

2012. jan. 2. 14:53
 16/27 A kérdező kommentje:
ha mindent letudhatunk a google segítségével, akkor minek van a honlap, minek vagy te itt?
2012. jan. 2. 14:57
 17/27 A kérdező kommentje:
mellesleg az ateista paradox kérdésedre is az első válasz nem válasz volt.
2012. jan. 2. 14:59
 18/27 A kérdező kommentje:
am ha nekem problémám van az általában olyan amire nem lehet google val rákeresni, pl számítógép kiír egy hiba üzenetet, amit tulképpen most generált, mert senki sem hallott még róla, ez régebben fordult elő velem, aion nevű mmorpg vel, egy hiba kód miatt nem negedett be beírtam a google ba, és mindenkinek ilyen problémája volt, a hivatalos oldalon semmit sem írtak róla, senkisem tudta mi volt az, valakinek indokolatlanul működött valakinek nem, nem tudom hogy oldották meg.
2012. jan. 2. 15:00
 19/27 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2466449-m..

erre a kérdésre mai napig nem tudom a választ, de a válaszolók még tippeket sem adtak, márpedig nem azért írtam ki a kérdést, hogy megvádoljanak azzal hogy tolvaj vagyok...

2012. jan. 2. 15:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Peched volt, a "lehetséges" hibát meg most ízért nem írták, mivel a probléma megoldódott.

Amúgy meg erre nem lehet egyből választ adni, túl sok dolog lehet.

Akár szoftver hiba, hardver hiba, szinte bármi.

Pontos gép konfiggal, szoftver listával is csak TALÁN lehetne belőni a dolgot.

2012. jan. 2. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!