Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán mért van ennyi idióta?

Vaterán mért van ennyi idióta?

Figyelt kérdés
Be kell csak írni a keresőbe, hogy P4... Kiad egy csomó gépet, 75%-uk nem is Pentium 4-es... Még oda is írja, Intel P4 Celeron...
2012. jan. 1. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt ezen az oldalon is sok az idióta... Miért vagy meglepve?
2012. jan. 1. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Üdv:) jogos a : pont

Tulajdonképpen két ok lehetséges

1 ok :nem értenek hozzá

2 ok :rossz kategóriába rakták

Tulajdonképpen DDR1es memoriák tol már nevezhessük P4 es gépnek

2012. jan. 1. 15:00
 3/4 anonim válasza:

Azért van ennyi "idióta", mert nem értenek hozzá.

Ahogy én sem. Fel kellett tennem egy barát laptopját vaterára, hát... leírtam, amik a gépen voltak, hogy mit tud, aztán kérdeztek olyanokat, hogy csak néztem :D

Megoldottuk aztán, de nyilván én is bővítettem az "idióták" táborát. Bocsásd meg nekünk, biztos Te is adsz majd el olyasmit kényszerűségből, amiről nem nagyon tudod mit, merre, meddig.

2012. jan. 8. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Jó, te leírtad a legfontosabb adatokat. Más az, hogy nem írsz oda valamit, vagy odaírod pl. egy alaplaphoz, hogy: "Full HD felbontás, 4x5-ös kiszerelés!". De ezek meg minden hülyeséget odaírnak, semmi köze hozzá, sehol sem olvashatott ilyet... És még vissza is pofázik, hogy én vagyok a hülye, mikor szólok neki hogy írdatlan nagy baromságokat ír az áruiról.

2012. jan. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!