Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore Hogy van ez? Hogy lehet ez?

NCore Hogy van ez? Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy az n,core-on a seed kötelezettség menüpontban, olyan torrentek is szerepelnek, amiket le se töltöttem?Pl. 10 torrent van jelen,abbol 3-at tudom hogy én szedtem le, de a többi 7-et nem.?????Nem értem.
2012. jan. 1. 09:18
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
Talán más is használja az accout -odat a tudtodon kívül.
2012. jan. 1. 09:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudnám ellenörizni?Egy rakás xbox 360 játék meg alkalmazás van letöltve de nekem nincs is boxom, meg androidos cuccok. Meg egy csomó sex film.Hát a faxom ki van!!!És mind a Hit,n Run-ba van.Mit tudok csinálni hogy ki ne b..szanak?
2012. jan. 1. 09:58
 3/9 P.O.C. ***** válasza:
72%

A Hit'n'Run még nem éles rendszer. Egyelőre nem rúgnak ki miatta, amúgy is előbb csak figyelmeztetnek majd.

A megoldás meg egyszerű: megváltoztatod a jelszavad és új Passkey -t is kérsz. Mert utóbbival is vissza tudnak élni, ha valaki megszerzi a letöltött torrent fájljaidat. Ezeket megtalálod a profil beállításokban.

A megelőzés pedig: biztonságos jelszó használata (tehát nem ilyen, hogy: rozi1989), idegen helyen lehetőleg ne torrentezz (csak a saját gépeddel), ha meg otthol többen is használják a gépet ne jegyeztesd meg a jelszavadat a böngésző programmal.

2012. jan. 1. 10:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Hidd el elég nehéz a jelszavam,azt biztos nem fejtik meg.És senki más gépén nem használtam.És az én gépemet is csak én használom,mert egyedül élek.És most nekem kéne vissza seedelni a cuccokat? De hát nekem nincs is meg.Most szedjem le én hogy vissza toljam?
2012. jan. 1. 10:21
 5/9 P.O.C. ***** válasza:

Mint mondtam: "A Hit'n'Run még nem éles rendszer."

Vagyis csinál meg azokat, amit montam. A seed meg ne izgasson.

2012. jan. 1. 10:32
 6/9 P.O.C. ***** válasza:
Még az is elképzelhető, hogy valaki meghack -elte a géped.
2012. jan. 1. 10:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát a jelszováltás az már tuti.De akkor nem kell viszaseedelnem?
2012. jan. 1. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
nincs kedvem letölteni plussz husz gigát a semmire.
2012. jan. 1. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
22%
NE KÁROMKODJUNK ÉS NE BESZÉLJÜNK CSÚNYÁN
2013. ápr. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!