Azt akarom kérdezni, hogy hogyan tudnék nCore meghívót szerezni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 11:53
2/9 P.O.C. válasza:
Újévig levitték 250 pontra a meghívók árát (amúgy 1000 pont, amit egy átlag felhasználónak nem semmi összekuporgatni). De támogatói státusz nélkül havonta csak egyet lehet küldeni, én meg már elküldtem. Szóval tiszta b*zik. Hogy miért nehéz bekerülni az NCore -ra? Hát többek közt ezért.
3/9 A kérdező kommentje:
na de várj várj relax van:D én ugy gondoltam hogy nekev van 5 db Bigtorrent meghívóm elcseréném szivesen ha gondoljátok:D
2011. dec. 31. 12:24
4/9 anonim válasza:
Ajj, megfeledkeztünk a gondolatolvasásról, bocsi.....:)
5 Bigtorrent??? Hú, most aztán lesz nagy tolongás meg verekedés.......:D
/én ráígérek egyet, nekem 6 Biges van/
5/9 anonim válasza:
Na meg a jelenlegi freereg is rontja az esélyeidet....:)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát most engem nem érdekel, amugysincs már free reg, szerintem Bigtorrent is adja, több ezer jó cucc van rajta meg persze egyből lejön a torrent csomó seedelő miatt:D Na mind1 csak megkérdeztem hátha..;)
2011. dec. 31. 13:18
7/9 anonim válasza:
Á, már tényleg vége a freeregnek......
8/9 anonim válasza:
nekem van eladó meghívom ha busásan megfizeted:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!